Redactia.ro
Home » Știri » Doi polițiști au devenit eroi pentru un pui de pisică ascuns lângă motorul unei mașini. Ce s-a întâmplat cu bietul animal

Doi polițiști au devenit eroi pentru un pui de pisică ascuns lângă motorul unei mașini. Ce s-a întâmplat cu bietul animal

GALERIE FOTO (2) Doi polițiști au devenit eroi pentru un pui de pisică ascuns lângă motorul unei mașini

Doi polițiști au devenit eroi pentru un pui de pisică ascuns lângă motorul unei mașini. Doi agenți de poliție în patrulare din Drobeta Turnu Severin au devenit salvatorii unei pisici. Cei doi au fost opriți de o femeie speriată care avea nevoie de ajutor. Ce a urmat este de-a dreptul emoționant.

Doi polițiști au devenit eroi pentru un pui de pisică ascuns lângă motorul unei mașini. Ce s-a întâmplat cu bietul animal

O femeie din Drobeta Turnu Severin se pregătea să plece cu mașina când niște copii au țipat la ea să nu plece. Speriată, femeia nu știa ce se întâmplă. Se pare că cei mici au auzit un mieunat la motorul mașinii, motiv pentru care i-au spus acesteia să nu plece cu mașina pentru că ar putea ucide pisica. Când a deschis capota autoturismului, femeia nu reușea să zărească pisica, dar se întâmplă să apară persoanele potrivite la momentul potrivit.

Agenții de poliție în patrulare Adrian și Cosmin se aflau în misiune pe Bulevradul Tudor Vladimirescu, când femeia cu mașina i-a văzut. Agitată, aceasta le-a cerut ajutorul, explicându-le ce se întâmplă. Imediat, cei doi polițiști i-au spus acesteia să nu plece cu mașina pentru că se vor ocupa ei. „Cosmin și Adrian se aflau în misiune pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta-Turnu Severin. Dintr-o parcare, o doamnă le-a ieșit în față și le-a făcut semn să oprească.

– Mă scuzați că apelez la dumneavoastră, dar nu știu ce să fac!
– Ce s-a întâmplat? a întrebat Cosmin.
– Vreau să plec cu mașina, dar de la motor se aude un mieunat. Copiii de acolo mi-au zis că e o pisică înăuntru. Am ridicat capota, dar nu se vede nimic. La cine să apelez? Nu aș vrea să plec așa.
– Sub nicio formă nu plecați cu pisica înăuntru! Cine știe ce se poate întâmpla cu ea!
– Atunci să caut un mecanic?
– Nu e nevoie. Ne descurcăm noi.”, se arată în postarea oficială a MAI.

Ce s-a întâmplat cu puiul de pisică?

După câteva minute, cei doi agenți au găsit un pui de pisică care se afla lângă motorul de mașină. La scurt timp, o fetiță s-a apropiat de Cosmin și l-a rugat să-i dea ei pisica pentru că o va crește ea. Momentul emoționant a fost relatat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Deși agentul Cosmin își dorea să ia puiul de pisică și să i-o ducă fiicei sale, acesta a decis să i-o dea fetiței care se afla la locul incidentului.

Politistul care a salvat puiul de pisica

După câteva minute, Cosmin a reușit să scoată un pui de pisică ascuns bine la motor, moment în care o fetiță aflată în preajmă s-a apropiat de el.
– Dacă vă rog frumos, îmi dați mie pisica?
– Aș fi vrut să o dau fetiței mele. Dar, dacă îmi promiți că o să ai grijă de ea, ți-o dau ție.
– Da, da! O duc imediat acasă. De mult timp voiam o pisică! Vă mulțumesc frumos!

Și noi vă mulțumim, Cosmin și Adrian!

Pentru unii, gestul vostru poate părea minor. Pentru noi, nu!

Contează orice suflet salvat!

Vă rugăm să fiți atenți înainte de a porni mașina! Este sezonul în care pisicile caută căldură și se pot ascunde la motorul autoturismelor.”, au fost cuvintele scrise de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: