Redactia.ro
Home » Știri » Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil. Aceștia erau în trafic când și-au dat seama că mama se afla în travaliu

Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil. Aceștia erau în trafic când și-au dat seama că mama se afla în travaliu

GALERIE FOTO (2) Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil

Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil. Doi polițiști de la Brigada Rutieră din București au devenit eroi, după ce au ajutat o femeie aflată în travaliu. Povestea a fost relatată pe pagina de socializare a M.A.I. Într-un timp scurt, postarea a strâns mii de aprecieri și distribuită de sute de oameni.

Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil. Aceștia erau în trafic când și-au dat seama că mama se află în travaliu

Doi polițiști din Capitală au ajutat la nașterea unui copil. Venirea pe lume a unui copil este poate, cel mai așteptat eveniment pentru un cuplu. Aceștia fac tot ce-i posibil pentru ca nașterea copilului să fie una cât se poate de comodă și de protejată. Ei bine, doi părinți din Capitală au trecut prin toate stările posibile în urmă cu câteva ore. Însă, salvarea lor a venit din partea a doi polițiști de la Brigada Rutieră din Capitală. Povestea lor a fost relatată integral pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne.

Așadar, postarea își începe povestea cu prezentarea polițiștilor Alin și Florin care se aflau pe Șoseaua Sisești, în momentul în care au observat o mașină că trece pe roșu și este condusă cu viteză. De asemenea, autoturismul avea avariile pornite, semn că ceva nu este în regulă. Intuitivi de fel, Alin și Florin și-au dat seama că trebuie să intervină de urgență. S-au urcat în mașină și au condus spre șoferul care încerca să-și facă loc printre mașini. „Alin și Florin se aflau pe Șoseaua Sisești, când au observat o mașină care nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a demarat în trombă pe lângă ei. Avea avariile pornite, iar șoferul claxona încercând să-și facă loc printre mașinile cu care se intersecta.
-Sigur are nevoie de ajutor, a spus Alin și imediat cei doi polițiști au pornit în urmărire„, se arata in postarea pe Facebook.

Ajunși în dreptului mașinii, cei doi polițiști au observat că șoferul era foarte agitat și speriat. Florin a deschis geamul și l-a întrebat ce se întâmplă când bărbatul i-a spus că soția lua va naște.

-Ce s-a întâmplat?
-Naște soția, naște soția… repeta șoferul întruna, arătând spre ea, care se afla pe scaunul din dreapta.
– La ce spital trebuie să ajungeți?
– V-am spus că naște soția! Nu înțelegeți?„, spune agitat tatal.

Ce s-a întâmplat cu mama și copilul

Fără să se gândească, Florin și Andrei au aprins semnalele acustice și optice și le-au spus părinților să meargă în spatele lor pentru a-i conduce cât mai repede la spital. La scurt timp, viitoarea mămică a fost preluată de urgență de medici. Înainte să plece, Andrei și colegul său l-au văzut pe soțul femeii că plângea foarte tare. Întrebat dacă mai are nevoie de ceva, bărbatul le-a mulțumit pentru că l-au ajutat să-și salveze soția și copilul.
„- De ce plângeți acum? Mai aveți nevoie de ceva?
– Nu vreți să știți prin ce emoții am trecut! Simțeam că nu mai ajungem la spital! Și acum îmi tremură picioarele. Vă mulțumesc din suflet!„, le-a spus noul tatic.

Alin si Florin, cei doi politisti de la Brigada Rutiera care au ajutat la nasterea unui copil

Conform reprezentanților din cadrul M.A.I, cei doi polițiști nu sunt la prima faptă de acest gen, dar emoțiile trăite sunt complet diferite și de intense. Ceea ce este important este faptul că Florin și Andrei și-au făcut meseria și că au contribuit la siguranța și la bucuria unor părinți. Postarea a strâns într-un timp scurt peste 5 mii de aprecieri și a fost distribuită de sute de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: