Redactia.ro
Home » Știri » Doi soţi români care au strâns 800.000 de euro în străinătate, hotărâți să se întoarcă în România. Ce sfaturi le-au dat internauții: „Nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult”

Doi soţi români care au strâns 800.000 de euro în străinătate, hotărâți să se întoarcă în România. Ce sfaturi le-au dat internauții: „Nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult”

Doi soţi români care au strâns 800.000 de euro în străinătate, hotărâți să se întoarcă în România. Ce sfaturi le-au dat internauții: „Nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult”

Doi soţi români care au strâns 800.000 de euro în străinătate, hotărâți să se întoarcă în România. Iată ce sfaturi le-au dat internauții!

Doi soţi români care au strâns 800.000 de euro în străinătate, hotărâți să se întoarcă în România

Doi soți români, care au adunat o sumă considerabilă de 800.000 de euro în străinătate, se pregătesc să revină în România și au cerut părerea comunității online cu privire la această schimbare semnificativă în viața lor.

Cei doi parteneri au avut cariere de succes în domeniul IT în afara țării și au acumulat o avere impresionantă de 800.000 de euro. Într-o postare pe o platformă online, au solicitat sfaturi și opinii cu privire la decizia lor de a reveni în țară cu această sumă în numerar, după o perioadă lungă petrecută în străinătate.

Unul dintre soți a explicat pe o platformă online:

„Întoarcere în România cu 800.000 de euro. Titlul nu este clickbait și mi-aș dori să aud păreri serioase… Pe scurt, eu și soția mea ne gândim să ne întoarcem acasă cu 800,000 € cash după foarte mulți ani de stat afară și lucrat în IT. Ne-am întoarce într-un oraș mare din România”, a scris bărbatul, relatează Antena 3, potrivit B1 TV.

Ce sfaturi le-au dat internauții: „Nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult”

Reacțiile internauților au fost variate. Unii au oferit sfaturi practice cu privire la gestionarea banilor și alegerea unui loc de trai, subliniind că România poate oferi oportunități excelente pentru cei cu resurse financiare consistente, în special în orașe precum Oradea sau alte centre urbane mari din vestul țării. Un utilizator a menționat:

„Primul sfat e să nu ştie nimeni câți bani ai în cont. În rest România e paradis dacă ai bani mulți, mai ales într-un oraș cochet gen Oradea sau oricare oraș mare din Vest. Ajungi relativ rapid în Austria pentru munte şi Italia pentru mare.”

Alții au subliniat că nu toate orașele din România oferă aceleași oportunități și stil de viață, adăugând: ”

„Nu ai menționat interesele voastre, inclusiv de locație. De exemplu, în nici un caz nu v-aș recomanda să va întoarceți dacă sunteți din vreun oraș gen Slobozia. Nu toată România e la fel ca acum 15 ani. S-a evoluat mult”.

Un alt internaut a adus în discuție dificultățile de adaptare la societatea și sistemul de valori românesc, spunând:

„Nu-s în situația ta, însă nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult. Pentru mine unul e foarte clar că nu mai vreau să mă forțez să mă readaptez în societatea românească și sistemul de valori. Asta că să nu mai zic de colapsul economic iminent ce pândește România după colț.

Pentru mine calitatea și siguranță socială, a sistemului de sănătate, educație, justiție și posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă un stat sunt mai importante decât banii. Îți doresc multă fericire, indiferent de decizia pe care o vei lua!”.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: