Redactia.ro
Home » Știri » Doi tineri îndrăgostiți s-au îmbarcat în avioane diferite și s-au prăbușit în același timp. Serie de coincidențe stranii 

Doi tineri îndrăgostiți s-au îmbarcat în avioane diferite și s-au prăbușit în același timp. Serie de coincidențe stranii 

Doi tineri îndrăgostiți s-au îmbarcat în avioane diferite și s-au prăbușit în același timp. Serie de coincidențe stranii 

Doi tineri îndrăgostiți s-au îmbarcat în avioane diferite și s-au prăbușit în același timp. Iată seria de coincidențe stranii!

Doi tineri îndrăgostiți s-au îmbarcat în avioane diferite și s-au prăbușit în același timp

Într-o zi de duminică, două vieți au fost în pericol, iar o serie de coincidențe incredibile au prefațat un final neașteptat pentru doi îndrăgostiți pasionați de zbor. Antonietta Demasi, o studentă de 22 de ani, și Stefano Pirilli, un consultant în energie în vârstă de 30 de ani, au trăit un adevărat miracol în timp ce se aflau în cele două avioane ușoare care s-au prăbușit simultan în Italia. Povestea lor a fost relatată de presa din Italia, și a captat atenția publicului din întreaga lume.

Cuplul a decis să petreacă o zi de duminică neobișnuită, plină de aventură, și au ales să exploreze cerul în două avioane ușoare. Inițial, planul lor era să decoleze de pe aerodromul din Pianezza și să ajungă în zona Asti, unde urmau să ia prânzul la o fermă locală. Apoi, dornici de mai multe aventuri, au decis să decoleze din nou și să zboare în direcția Savona pentru a admira marea. Cu toate acestea, în cursul zborului, ceața densă a început să se ridice din pământul încălzit în timpul zilei, complicând considerabil situația lor.

Stefano Pirilli, pilotul aeronavei în care se afla, povestește cu emoție că au ajuns într-o zonă periculoasă, plină de cabluri de înaltă tensiune, iar vizibilitatea a scăzut drastic. La aproximativ treizeci de metri deasupra pământului, pilotul lor, Nicola Fiscarelli, în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul avionului, iar acesta a aterizat forțat pe o pajiște. Cu noroc, ambii pasageri au reușit să iasă în siguranță din avion, deși situația a fost extrem de tensionată.

După prăbușire, Stefano și-a sunat disperat logodnica, Antonietta, pentru a-i spune că se află în siguranță. Cu toate acestea, șocul a venit atunci când a aflat că Antonietta se afla într-o aeronavă diferită care s-a prăbușit în aceeași zi, într-o zonă apropiată. Deși a sunat-o repetat, nu a primit niciun răspuns. Antonietta era la bordul avionului condus de pilotul Paolo Rotondo, în vârstă de 38 de ani, care se prăbușise în același moment cu aeronava lui Stefano.

„Am decis să decolăm de pe aerodromul din Pianezza pentru a ajunge în zona Asti, unde am luat prânzul la o fermă. Apoi, pentru că era încă devreme, am decolat din nou în direcția Savona pentru a vedea marea. Factorul care a complicat situația a fost ceața, aburul care se ridica din pământul încălzit în timpul zilei.

Nu mai vedeam nimic și am ajuns în zona cablurilor de înaltă tensiune. M-am târât afară, în timp ce prietenul meu striga (…) Apoi, din fericire, a reușit să iasă din cabină și am chemat ajutoare”, a povestit Stefano Pirilli pentru presa din peninsulă.

Serie de coincidențe stranii

Informația despre incidentul lui Antonietta a ajuns la Stefano de la un pompier care s-a aflat la locul primei prăbușiri. Aeronava Tecnam P92 Echo Super, în care se afla Antonietta, a încercat o aterizare de urgență, dar a lovit un stâlp de pe marginea drumului, ceea ce a dus la un accident grav. Pilotul Rotondo a suferit un traumatism cranian grav, iar Antonietta a fost internată la Torino pentru a fi operată pentru o fractură de bazin.

Într-un miracol incredibil, ambii tineri au supraviețuit acestor accidente traumatizante. Cu toate că au trăit momente de teroare și incertitudine, au scăpat cu răni ușoare în comparație cu gravitatea prăbușirilor. Antonietta și Stefano au fost internați la spital și au avut ocazia să se vadă și să se consoleze unul pe celălalt în acele momente dificile.

Ceea ce face această poveste și mai incredibilă este seria de coincidențe stranii care au prefațat aceste prăbușiri simultane. Cei doi s-au prăbușit la o distanță de aproximativ 40 de kilometri unul de celălalt, în timp ce erau la bordul altor avioane, și au supraviețuit cu doar răni ușoare.

„Ca să fiu sinceră, m-am temut de ce e mai rău. Este un adevărat miracol că suntem în viață”, a declarat Antonietta, exprimând uimirea și recunoștința pentru norocul lor incredibil.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: