Redactia.ro
Home » Monden » Doliu imens în lumea manelelor. Un cunoscut lăutar, răpus de cancer. Vestea a venit ca un șoc pentru apropiați

Doliu imens în lumea manelelor. Un cunoscut lăutar, răpus de cancer. Vestea a venit ca un șoc pentru apropiați

GALERIE FOTO (7) doliu

Lumea manelelor plânge dispariția unui interpret îndrăgit. Anunțul morții cunoscutului cântăreț a stârnit un val uriaș de reacții în mediul online. Oamenii au transmis mesaje emoționante pe platformele de social media.

Un anunț tulburător a fost făcut în urmă cu puțin timp. Un cunoscut interpret de manele, Fane Auraru, a pierdut lupta cu cancerul.

Fane Auraru a suferit de cancer

Anunțul morții cântărețului a luat prin surprindere pe toată lumea, Fane fiind apreciat atât de fanii manelelor, cât și de colegii de breaslă.

Fane Auraru era foarte popular, acesta participând și la X Factor alături de echipa lui. Pe scenă s-au bucurat de aprecierile și cuvintele de laudă ale juraților. Lăutarii i-au convins că merită încrederea lor și astfel au ajuns în bootcamp, în echipa Deliei Matache.

Apropiații sunt în stare de șoc

Cei care l-au cunoscut pe Fane Auraru au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui și au spus că era mereu cu zâmbetul pe buze și că nu le vine să creadă că s-a întâmplat asta.

„Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată. Odihnească-se în pace! Dumnezeu sa te ierte varule”.

„Este cel mai trist moment când scriem despre cei dragi ca se duc din lumea asta…
Am pierdut încă un om bun, un prieten drag, pot spune un frate, un om cu cel mai frumos suflet și cel mai frumos caracter..Fane Auraru
Dumnezeu sa-l odihnească în pace și sa-l ducă în Paradis🥺🥺🥺”.

„Drum lin către cer🖤🎸Fane Auraru ștefan🎸🖤ai fost un om cu un caracter frumos. Vei rămâne în inimile noastre .nu te vom uita nicodata 😭😭”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de către cei care l-au cunoscut pe lăutar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: