Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în breasla jurnaliștilor. Adi Ilinca a murit la 48 de ani. În ultimii ani se luptase cu o boală cumplită

Doliu în breasla jurnaliștilor. Adi Ilinca a murit la 48 de ani. În ultimii ani se luptase cu o boală cumplită

adi ilinca

Doliu în breasla jurnaliștilor! Adi Ilinca s-a stins din viață șa doar 48 de ani din cauza unei probleme de sănătate. Colegii sunt șocați de mortea preamatură a jurnalistului, iar familia trece prin momente de cumpănă.

Adi Ilinca suferea de o boală cumplită care recidivase în anul 2022

Jurnalistul a încetat din viață ca urmare a unei tumori cerebrale incurabile, care i-a afectat grav sănătatea. Tristul eveniment a avut loc într-un spital, unde el era internat alături de mama sa, care suferea și ea de o boală gravă. Femeia a fost martora nefericită a sfârșitului tragic al fiului său, o pierdere devastatoare pentru familie și pentru întreaga comunitate jurnalistică din România.

La vârsta de doar 48 de ani, Adi Ilinca, un cunoscut jurnalist argeșean, a încetat din viață. Tristul eveniment a avut loc pe data de 26 mai, în timp ce se afla în azilul „Casa Seniorilor” din Pitești. El a luptat împotriva unei boli cumplite. Adi Ilinca a fost supus unei intervenții chirurgicale în Germania pentru a îndepărta o tumoră cerebrală, dar, din nefericire, boala a recidivat a treia oară în toamna anului 2022 și a dus la decesul său.

În fiecare zi, Adi Ilinca s-a dedicat publicării săptămânalului său intitulat „Impuls de Argeș”, pe care l-a fondat acum șapte ani. Din păcate, în ultima perioadă, problemele de sănătate l-au împiedicat să publice ziarul în mod constant. Odată cu trecerea lui în neființă, s-a încheiat și acest important capitol al presei locale, cunoscut sub numele de „Impuls de Argeș”. Jurnalistul a pierit la vârsta de 48 de ani, fiind internat alături de mama sa, care se confrunta și ea cu o afecțiune gravă.

Iubita i-a fost alături lui Adi Ilinca până în ultima clipă de viață

Mădălina Baban, prietena lui Adi Ilinca, a furnizat câteva detalii despre ultimele zile petrecute de jurnalist în azilul „Casa Seniorilor” din Pitești. Din cauza gravității bolii sale, el a fost imobilizat în pat timp de o lună, fiind incapabil să facă chiar și cele mai simple mișcări. Durerea pe care o resimțea era atât de intensă încât nu putea să-și mențină capul într-o poziție confortabilă. Mădălina a încercat să-i aline suferința prin administrarea de Tramadol, un analgezic foarte puternic, recomandat de către medicii care s-au luptat să-l salveze.

Mădălina Baban a dezvăluit că, în ultimele zile ale vieții lui Adi, ei comunica prin intermediul strângerilor de mână. Mădălina a fost mereu alături de jurnalist, iar el îi cerea să nu plece niciodată de lângă el. De multe ori, Adi îi lua mâna și o așeza pe inima lui, exprimându-și astfel dragostea nemărginită pe care i-o purta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: