Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în industria cinematografică! Celebrul actor din serialul Vikings a murit în timpul filmărilor

Doliu în industria cinematografică! Celebrul actor din serialul Vikings a murit în timpul filmărilor

GALERIE FOTO (2)

Lumea cinematografiei este în doliu încă din această dimineață, după ce s-a aflat că unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood s-a stins din viață. Bărbatul era cunoscut pentru rolurile sale impecabile din producții precum Thor, Rome și Divergent. De departe cel mai iubit rol a fost cel din serialul-fenomen Vikings.

Vestea a luat prin surprindere întreaga comunitate de fani pe care bărbatul de 58 de ani o avea, deoarece nimeni nu știa că acesta ar suferi de vreo problemă de sănătate. Cei care se ocupau de siguranța sa au păstrat tăcerea până în ultimul moment când au fost nevoiți să facă anunțul trist.

A murit Ray Stevenson, din serialul Vikings

Pe 23 mai, impresarul lui Ray Stevenson a confirmat tristul eveniment al trecerii în neființă a celebrului actor. Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum Thor, serialele Divergent, Rome, Vikings și multe altele, Stevenson a adunat o bază de fani vastă în întreaga lume. Pierderea sa neașteptată, la vârsta de doar 58 de ani, rămâne învelită în mister.

Ray Stevenson, actorul cunoscut, era implicat în filmul de acțiune „Cassino in Ischia” în momentul în care a fost internat în spital. Cu toate acestea, firma de relații publice responsabilă cu imaginea sa a ales să nu ofere detalii suplimentare, confirmând doar decesul său cu doar patru zile înainte de a împlini 59 de ani. Actorul lasă în urmă trei fii, rezultatul relației sale cu antropologul italian Elisabetta Caraccia, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru serialul „Roma”.

Colegii actorului sunt în doliu

Colegii și prietenii lui Ray au rămas șocați în această dimineață în momentul în care au aflat despre tragedie. Mesajele au început imediat să apară pe rețelele de socializare, unde cei care l-au cunoscut au ținut să îi aducă un ultim omagiu, spunând multe lucruri frumoase despre el.

„Șocat să aud despre moartea lui Ray Stevenson. A plecat prea curând. A fost o experiență grozavă să lucrez cu el. Odihnească-se în pace. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia lui și de cei dragi, în această perioadă dificilă”, a transmis actorul NTR Jr., cu care a fost coleg în filmul RRR.

„Șocant… Nu pot să cred vestea asta. Ray a adus atât de multă energie și vitalitate cu el în platouri. A fost contagios. Lucrul cu el a fost o bucurie pură. Rugăciunile mele sunt alături de familia lui. Odihnească-se în pace”, a transmis actorul Rajamouli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: