Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea cinematografiei internaționale. Actorul iubit de toți copiii a fost răpus de o boală necruțătoare

Doliu în lumea cinematografiei internaționale. Actorul iubit de toți copiii a fost răpus de o boală necruțătoare

GALERIE FOTO (2)

Lumea cinematografică este acum în doliu, după aflarea veștii potrivit căreia unul dintre cei mai iubiți actori a fost răpus de cancer. Copiii îl adorau pentru rolurile sale amuzante, iar adulții și-l aminteau datorită producțiilor impecabile în care a jucat.

Pentru o vreme, cariera lui a fost în impas, dar Paul Reubens și-a reabilitat imaginea, apărând într-o serie de filme de succes, inclusiv „Blow” (2001), „Batman Returns” (1992), „Mystery Men” (1999) și „The Nightmare Before Christmas” (1993). Mai târziu, în anul 2006, a reînviat personajul Pee-wee Herman pentru o serie de spectacole în teatru, care au avut un succes uriaș. Acestea au dus la realizarea filmului de pe Netflix, „Pee-wee’s Big Holiday” (2016), care a primit recenzii pozitive.

Paul Reubens a fost răpus de cancer

La scurt timp după ce a încheiat turneul cu spectacolele „The Pee-Wee Herman Show” în 2010, Paul Reubens a fost diagnosticat cu cancer. Deși a păstrat secretă boala timp de șase ani, fanii și-au dat seama că ceva nu este în regulă când aparițiile sale publice au devenit tot mai rare. Într-un mesaj emoționant pe Facebook, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și că luptă cu boala de mai mulți ani.

Actorul a murit la vârsta de 70 de ani, după o lungă și dură bătălie cu cancerul. Știrea despre moartea sa a fost primită cu mare tristețe de către fanii săi, dar și de către întreaga industrie a filmului.

Amintirea lui Paul Reubens

Paul Reubens va fi întotdeauna amintit ca unul dintre cei mai talentați și iubiți actori de comedie din America. El a lăsat în urmă un personaj inconfundabil, Pee-wee Herman, care a adus bucurie și râsete multor generații de copii. În ciuda scandalurilor și a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, el și-a continuat cariera cu demnitate și profesionalism, aducând bucurie publicului său până la sfârșit.

Influența lui asupra comediei, atât în televiziune cât și în film, va continua să fie resimțită de generațiile viitoare de actori și spectatori. Personalitatea sa carismatică și umorul său inimitabil au adus un zâmbet pe chipul a milioane de oameni din întreaga lume. A fost, fără îndoială, un adevărat pionier al comediei și va fi dorit și adorat de fani pentru totdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: