Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea filmului! Actorul Paul Ritter, cunoscut pentru rolul său din „Cernobîl” a murit la vârsta de 54 de ani.

Doliu în lumea filmului! Actorul Paul Ritter, cunoscut pentru rolul său din „Cernobîl” a murit la vârsta de 54 de ani.

GALERIE FOTO (3) Doliu în lumea filmului!

Doliu în lumea filmului! Celebrul actor Paul Ritter cunoscut pentru rolurile din filme precum Quantum of Solace”, „Harry Potter and the Half-Blood Prince”, a murit . Actorul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, suferind de o tumoră cerebrală.

Doliu în lumea filmului! Actorul Paul Ritter, cunoscut pentru rolul său din „Cernobîl” a murit la vârsta de 54 de ani.

Doliu în lumea filmului! Încă un actor cunoscut în întreaga lume, s-a stins din viață, lăsând lumea cinematografiei în lacrimi. Actorul Paul Ritter care a jucat în în miniseria HBO „Cernobîl”, a murit la vârsta de 54 de ani. Vedeta de la Hollywood suferea de o tumoră cerebrală, iar luni seara a decedat.

Acesta l-a interpretat pe vrăjitorul Eldred Worple în filmul „Harry Potter and the Half-Blood Prince” din 2009, Guy Haines în filmul „Quantum of Solace”din 2008 şi Martin Goodman în serialul de comedie britanic „Friday Night Dinner”. Potrivit unui comunicat de presă publicat de agentul său, soția sa Polly și fii acestuia au fost alături de el în ultimele clipe de viață. „Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară”, a declarat agentul său. „Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm”, a mai spus el.

Toby Whithouse, care a scris thrilerul de spionaj The Game în care Paul Ritter a jucat în 2014, s-a declarat devastat de această veste. „Aceasta este o veste teribilă devastatoare. Paul era un actor uimitor, un tip minunat și minunat. Cât de îngrozitor. ”

Paul Ritter s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani

Paul Ritter a fost un actor de scenă extrem de talentat, fiind nominalizat pentru un premiu Oliver în 2006, în urma interpretării sale în Coram Boy. De asemenea, Ritter a fost nominalizat pentru un premiu Tony, după ce a jucat în filmul Norman Conquests. „Paul a fost actor extrem de talentat, jucând o enormă varietate de roluri pe scenă. Era extrem de inteligent, amabil și foarte amuzant. Ne va fi foarte dor de el”, a spus un apropiat al actorului. Printre actorii care au adus un ultim omagiu celebrului actor, s-au numărat Nicola Coughlan, Derry Girls, care a scris pe Twitter că Ritter a fost „absolut magic”, în timp ce Eddie Maesan a spus că a fost „unul dintre cei mai mari actori”. În 2013, a interpretat rolul lui John Major în filmul The audiance, care a fost creația lui Peter Morgan.

Paul Ritter a fost originat din Kent, iar eforturile sale pe micile ecrane și marile ecrane au inclus roluri în ”Nowhere Boy”, serialul de televiziune ”Instinct” din 2007, drama ”Pulling”, rolul în ”Henry IV”, Partea a II-a din ciclul BBC Two al pieselor de istorie ale lui William Shakespeare, ”The Hollow Crown”, actorul de benzi desenate Eric Sykes în ”Tommy Cooper: Not Like That, Like This” și un rol principal în serialul de spionaj al Războiului Rece din 2014, serialul ”The Game”, realizat de BBC One. Publicația Daily Telegraph l-a descris pe Ritter ca fiind „un actor care este cu siguranță destinat măreției. A transmis perfect șocul unui om care, cu reticență, a lăsat în urmă veselia plină de viață din ”Eastcheap” și s-a trezit în Evul Mediu contemplând melancolia toamnei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: