Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea teatrului! Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis

Doliu în lumea teatrului! Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis

Lumea teatrului este zguduită de un nou deces. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis de 8 Martie. Nu se cunoaște cauza care l-a determinat să decurgă la acest gest tragic. S-a demarat o anchetă.

Doliu în lumea teatrului! Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis

Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație Freeze, s-ar fi aruncat de la etajul blocului unde locuia, în sectorul 2 din Capitală. Surse din poliție au confirmat moartea acestuia și se va face o necropsie pentru a stabili cauza decesului. Ciprian Nemeșiu avea 39 de ani și a lăsat multă durere în urma sa, transmite Adevărul.

”Drum lin, draga Neme!… Îmi voi aminti cat de mult iubeai scena, cum îmi vorbeai mereu despre Adevăr…. Zâmbeai mereu…. Condoleante familiei!‘, este un mesaj scris pe contul de Facebook al lui Ciprian Nemeșiu.

Și colegii săi de trupă sunt șocați de veste și nu le vine să creadă.„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, au transmis colegii trupei Freeze.

Pe pagina de facebook a actorului nu sunt semne că acesta ar fi avut intenții suicidale și, dimpotrivă, părea fericit că va începe o nouă improvizație, potrivit ultimei sale postări, de pe data de 17 februarie.

„Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

Biografie Ciprian Nemeșiu

Ciprian Nemeşiu a colaborat de-a lungul timpului cu televiziuni precum: Digi 24, Happy Fish sau Brava TV, dar și cu majoritatea teatrelor din Capitală.  A făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. Și, de altfel, el este cel care a pus bazele trupei Freeze. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.