Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea fotbalului din România! Un jucător din Liga 1 a murit la doar 43 de ani. A fost răpus de o boală cruntă

Doliu în lumea fotbalului din România! Un jucător din Liga 1 a murit la doar 43 de ani. A fost răpus de o boală cruntă

Doliu în lumea fotbalului din România! Un jucător din Liga 1 s-a stins din viață la doar 43 de ani. A fost răpus de o boală cruntă

Doliu în lumea fotbalului din România! Un jucător din Liga 1 a murit la doar 43 de ani. A fost răpus de o boală cruntă. Iată toate detaliile!

Fotbalistul din Liga 1 Adrian Mușat a murit la doar 43 de ani

Fostul atacant, Adrian Mușat a crescut în Plimob Sighet, de unde a evoluat în lumea fotbalului. Acesta a jucat de-a lungul carierei sale în formații precum:Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria), înainte de a-și încheia cariera în urmă cu doi ani la CSM Sighetu Marmației, unde a pus umărul la promovarea în Liga 3, potrivit DigiSport.ro.

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris CSM Sighetu Marmației, pe pagina de Facebook a clubului.

Adrian Mușat suferea de o boală necruțătoare

Adrian Mușat s-a stins din viață ieri la vârsta de 43 de ani din cauza unei boli necruțătoare:

„Născut la 8 Septembrie 1980, Mușat, a fost crescut la echipa Plimob Sighet. A urmat calea fotbalului la echipe precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Bärnbach, ASK Koflach (ambele Austria), CSM Sighetu Marmatiei, echipa de la care s-a retras in urma cu doi ani. Apogeul carierei l-a atins la Gloria Bistrița și Extensiv Craiova, echipe la care a activat in Divizia A.

Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Barsana este alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te așeze in dreapta lui!”, este mesajul pe Facebook transmis de Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019.

Sursa foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: