Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Un lăutar îndrăgit de români a murit. Familia și prietenii apropiați îl plâng cu lacrimi amare

Doliu în lumea muzicii! Un lăutar îndrăgit de români a murit. Familia și prietenii apropiați îl plâng cu lacrimi amare

Doliu în lumea muzii! Un lăutar îndrăgit de români a murit. Familia și prietenii apropiați îl plâng cu lacrimi amare
Doliu în lumea muzicii! Un lăutar îndrăgit de români a murit. Familia și prietenii apropiați îl plâng cu lacrimi amare. Iată detaliile!

Doliu în lumea muzicii!

Doliu în lumea muzicii!! Tony de la Ploiești a murit, părăsind neașteptat această lume și lăsând în urmă o adâncă tristețe.

Vestea trecerii în neființă a lui Tony de la Ploiești a căzut ca un trăsnet asupra tuturor celor care îl cunoșteau și îl admirau, iar colegii de breaslă nu au putut să își ascundă emoțiile și durerea profundă.

Reacțiile de tristețe și uimire au inundat rețelele de socializare, unde colegii lui Tony și-au exprimat regretul și au transmis condoleanțe către familia îndurerată.

Unul dintre colegii săi a scris pe Facebook: „Dumnezeu să te ierte prietene… mare păcat de tine și de tinerețea ta Tony de la Ploiești”. Acest mesaj simplu, dar plin de sinceritate, reflectă impactul pe care l-a avut Tony asupra celor din jurul său.

George Zincă, un alt coleg și prieten apropiat, și-a exprimat durerea și uimirea în următorul mod: „Offf… Cu regret în suflet scriu acest mesaj despre prietenul meu și colegul nostru, al lăutarilor, Tony de la Ploiești, cu toate că nici acum nu-mi vine să cred că ai plecat la Ceruri așa de tânăr. Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Tony de la Ploiești, deși divorțat, era implicat în mod activ în activitatea sa profesională. Cu doar câteva zile înainte de trecerea sa, interpretul participase la evenimente și spectacole, lăsând în urmă amintiri frumoase pentru fanii săi.

Nu se cunoaște cauza morții

Cu toate acestea, cauzele exacte ale morții timpurii a cântărețului nu sunt încă cunoscute. Familia și apropiații sunt în doliu și caută răspunsuri în privința acestei tragedii neașteptate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: