Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea televiziunii! S-a stins din viață unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori

Doliu în lumea televiziunii! S-a stins din viață unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori

GALERIE FOTO (2)

În ultima vreme au plecat dintre noi mari personalități, care au lăsat în urmă multe amintiri. Este doliu în lumea televiziunii, după ce s-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți prezentatori ai momentului. A adus zâmbetul pe buze oamenilor ani întregi!

A murit un celebru prezentator TV

O veste tristă vine pentru noi. Un mare actor de comedie şi prezentator TV s-a stins din viață, după o viață întreagă petrecută pe scenă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, ceea ce înseamnă că moartea lui a fost un eveniment dureros.

Este vorba despre marele om de televiziune Paul O’Grady, la 67 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de către partenerul său de viață, Andre Portasio, printr-un comunicat de presă. Acesta a precizat că a decedat „în mod neașteptat, dar liniștit”, alături de persoanele dragi.

Bărbatul a cerut tuturor celor care l-au respectat pe comediant să le asigure intimitatea rudelor, pentru că este un moment dificil pentru toți cei care l-au iubit. Partenerul de viață al lui Paul le-a mulțumit oamenilor care l-au susținut de-a lungul timpului pe bărbat, pentru tot respectul pe care i l-au arătat.

„Vă cerem, în aceste momente dificile, ca, în timp ce îi sărbătoriți viața, să ne respectați și intimitatea în timp ce ne confruntăm cu această pierdere. Va lipsi foarte mult celor dragi, prietenilor, familiei, animalelor și tuturor celor care s-au bucurat de umorul, inteligența și compasiunea sa.

Știu că ar fi vrut ca eu să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o de-a lungul anilor”, a declarat, miercuri, Andre Portasio.

Nu se știe, însă, cauza exactă a decesului, dar sigur apropiații vor reveni cu explicații pe parcurs. Ziua de 28 Martie a devenit zi de doliu pentru cei care l-au iubit pe omul de televiziune.

Paul O’Grady a intrat în atenția publicului în anul 1991, când a fost nominalizat pentru Premiul Perrier, cel mai prestigios premiu de comedie din Marea Britanie. A apărut atât la radio, cât și la TV și a cochetat și cu televiziunea. Printre cele mai cunoscute proiecte la care a luat parte se numără „The Paul O’Grady Show”, emisiunea de jocuri cu celebrități „Paul O’Grady’s Saturday Night Line Up” și emisiunea „Blind Date”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: