Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea tenisului! Un tânăr sportiv a murit în mod tragic

Doliu în lumea tenisului! Un tânăr sportiv a murit în mod tragic

un tânăr sportiv a murit

Lumea tenisului este îndoliată de dispariția tragică a unui tânăr sportiv! Adolescentul avea doar 15 ani și era o tânără speranță a sportului alb. Potrivit presei străine, tânărul a murit după ce s-a prăbușit pe teren.

Doliu în lumea tenisului. Un tânăr sportiv a murit

Tragedie peste Ocean! Un adolescent de 15 ani a avut parte de un sfârșit tragic. Kent Yamazaki, cunoscut de prieten drept „Kento”, se afla în Nepal cu ocazia unui nou turneu al Federației de Tenis.
Miercuri, tânărul a căzut din picioare pe teren și s-a lovit la cap. În urma loviturii, el și-a pierdut conștiința și nu a putut fi stabilizat până la sosirea medicilor. În ciuda faptului că a fost transportat de urgență la spital, tânărul nu și-a mai revenit. Decesul lui a fost pronunțat câteva ore mai târziu.

Care a fost cauza morții

Potrivit primelor informații, cauza morții nu a putut fi stabilită cu precizie. Medicii au efectuat o autopsie pentru a stabili cauza morții, iar rezultatele vor fi făcute publice peste câteva zile.
După tragica lui dispariție, rețelele de socializare abundă în mesaje de condoleanțe adresate de cei care l-au cunoscut. ”Kento a fost cunoscut pentru zâmbetul tău infecțios și dragostea adevărată pentru joc”, a spus agenția guvernamentală de tenis din Australia de Vest într-un comunicat.

”A fost un adevărat gentleman. Pasiunea lui și munca sa etică l-au făcut să se ridice în clasamente și să atingă noi culmi în cariera sa”, mai adăugat agenția.
Șocați și devastați de vestea morții lui Kento, adolescenții care l-au cunoscut și părinții lor au scris despre tânărul sportiv pe rețelele sociale. ”Doamne! Mă simt trist astăzi! Îmi aduc aminte cum fiul meu a jucat cu el într-un meci simplu. Era atât de talentat”, a spus un părinte.

”Kento, nu ne vine să credem că ai plecat! Ai lăsat un gol adâng în inimile noastre. Pentru toți cei care te știu, ai fost un star pe teren și în afara lui și un prieten adevărat (…)”, a scris o altă persoană care l-a cunoscut pe tânărul jucător de tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini