Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în medicină! Doi medici de renume au trecut în neființă

Doliu în medicină! Doi medici de renume au trecut în neființă

Doliu în lumea filmului.

Într-o perioadă de timp scurt, comunitatea medicală din Botoșani a fost lovită de o veste tragică. Doi medici remarcabili, cu o contribuție semnificativă în sistemul de sănătate local, s-au stins din viață, lăsând în urmă un vid imens în inimile colegilor, pacienților și prietenilor.

O despărțire dureroasă

Mariana Pârvu, o doctoriță iubită și respectată, și-a dedicat viața medicinii și pacienților săi. Chiar dacă ieșise la pensie, continuase să ofere îngrijire medicală din dragoste pentru oameni. În același timp, Dan Vasiliu, un medic cardiolog de excepție, a păstorit Secția de Cardiologie a Spitalului Municipal Dorohoi, salvând inimi timp de trei decenii. Cu toate eforturile lor, inimile lor nu au mai putut rezista, lăsând în urmă un gol imens în comunitatea medicală.

Mariana Pârvu și-a lăsat amprenta în numeroase școli și instituții de învățământ din Botoșani, oferind îngrijire medicală și sfaturi înțelepte elevilor și cadrelor didactice. Pierderea ei este profund simțită nu doar în rândul pacienților, ci și în întreaga comunitate școlară și medicală.

Reuniți în cer

Soțul Marianei, medicul Costică Pârvu, a părăsit această lume în urmă cu câțiva ani. Acum, cei doi se reîntâlnesc în cer, lăsând în urmă o moștenire de compasiune, devotament și profesionalism pentru toți cei pe care i-au întâlnit și i-au tratat în timpul vieții. Știrile despre moartea lor au adus un val de șoc și tristețe printre colegii și prietenii lor din comunitatea medicală. În fața acestei pierderi devastatoare, oamenii își exprimă condoleanțele și recunoscerea pentru contribuțiile lor de neprețuit în domeniul sănătății și în viețile celor pe care i-au servit.

Cu nemărginită tristeţe, întregul personal al Spitalului Municipal Dorohoi deplânge pierderea fulgerătoare, la doar 56 de ani, a domnului doctor Vasiliu Dan, medic specialist şi şeful secţiei Cardiologie a Spitalului Municipal Dorohoi. Este o pierdere imensă pentru spitalul nostru, Dr. Vasiliu aflându-se în slujba pacienţilor de 30 de ani. Întreaga sa activitate şi experienţă ne-a ajutat pe noi toţi să tratăm pacienţi gravi şi întotdeauna uşa domniei sale era deschisă pentru toată lumea.

Îi mulţumim domnului doctor pentru sacrificiile făcute şi îi vom fi veşnic recunoscători pentru tot ceea ce a dăruit de-a lungul vieţii sale. Suntem cu gândul şi sufletul alături de soţia sa, Dr. Vasiliu Simona, de fiica sa şi de întreaga familie. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aşeze alături de cei drepţi!”, a fost mesajul transmis de dr. Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: