Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în muzică! Soțul unei artiste din România a murit în urmă cu câteva ore

Doliu în muzică! Soțul unei artiste din România a murit în urmă cu câteva ore

GALERIE FOTO (2) Doliu în muzică!

Doliu în muzică! Tragedie imensă în viața unui artiste de muzică populară din România. Soțul acesteia a murit în urmă cu câteva ore, iar acum se pregătește de înmormântare! Este vorba despre interpreta de muzică populară Tatiana Mărcoianu.

Doliu în muzică! Soțul unei artiste din România a murit în urmă cu câteva ore

Doliu în muzică! O interpretă de muzică populară din România trăiește cele ami grele momente la început de 2021. Artista Tatiana Mărcoianu și-a pierdut soțul, după ce în ultimele zile ale anului 2020, acesta a ajuns de urgență la spital, iar în urmă cu câteva ore, acesta și-a dat ultima suflare. Potrivit Antena Stars, vedeta este devastată de moarte soțiului său! Conform spuselor artistei, soțul său suferea de o boală gravă, iar pe data de 30 decembrie a fost internat la spital, după ce la casa artistei a ajuns salvarea, pentru că bărbatul se simțea rău.”Pe 29 spre 30 l-am internat, a venit salvarea şi SMURD-ul. El prezenta simptome de insuficienţă respiratorie din cauza abdomenului, medicamentele nu prea îşi făceau efectul”, a spus vedeta!

De asemenea, medicii i-au făcut și testul pentru coronavirus, iar bărbatul a fost confirmat pozitiv cu noul virus. După ce medicii i-au administrat plasmă, la câteva ore de la începerea tratamentului a murit pe patul de spital. ”L-a luat ambulanţa şi SMURDUL şi l-au dus la spital. A doua zi dimneaţa i-au făcut testul Covid, i-au administrat plasmă. l-au pus la aparatul de oxigenare. Am vorbit cu el pe 31 dimineaţa, la ora 9.00 l-am sunat. I-am zis: ”, a povestit cântăreața Tatiana Mărcoianu.

Sotul artistei suferea de mai bine de un an de ciroză hepatică, boala care într-un final l-a răpus. Tatiana Mărcoianu a spus că în momentul în care partenerul său de viață a aflat că suferă de cumplita boală, a intrat în depresie. ”El când a aflat acest diagnostic a făcut o depresie, nu a putut să suporte acest gând. 8a fost internat de câteva ori la Fundeni, am încercat să facem tot posibilul. Eram dispusă să vorbesc pentru un transplant de ficat.”, a mai spus cântăreața.Înainte să afle că soțul său s-a stins din viață, artista a vorbit cu medicul care-l îngrijea care i-a spus că este în stare gravă.

Sotul Tatianei Marcoianu a murit

Marcela Fota și-a pierdut soțul

În urmă cu câteva zile o veste avea să șocheze întreg showbiz-ul românesc. Soțul artistei Marcela Fota a murit la vârsta de 47 de ani. Bărbatul se afla în incinta unui birou de copiat acte din Craiova în momentul în care i s-a făcut rău. Medicii ajunși de urgență la fața locului au încercat să-l reusciteze pe acesta timp de o oră jumătate, dar, din păcate acesta nu a mai putut fi salvat. Marcela Fota s-a căsătorit în 2019, după o relație lungă de 13 ani. Cei doi au împreună un băiețel. Marcela Fota este sora intepretei de muzică populară Marian Ionescu Căpitănescu. Cele două au cântat împreună melodia „Mai ții minte, sora mea“, cântec ce se bucură și în acest moment de un succes enorm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: