Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în presă! Jurnalista Rodica Mitu a murit la doar 32 de ani

Doliu în presă! Jurnalista Rodica Mitu a murit la doar 32 de ani

rodica mitu

Doliu în presa din România! Jurnalista Rodica Mitu a murit la doar 32 de ani, răpusă de o boală nemiloasă cu care s-a luptat încă din copilărie. Colegii ei sunt în stare de șoc și au numai cuvinte de laudă la adresa celei alături de care au lucrat atât de mulți ani.

Rodica Mitu a murit la 32 de ani

Rodica Mitu a trăit toată viața în scaun cu rotile din cauza bolii pe care o avea, însă acest lucru nu a oprit-o să-și îndeplinească obiectivele și să aibă o existență normală. Era pasionată de scris și cocheta cu poezia. Avea un talent deosebit în a redacta articole de interes și știa cum să spună povești. Nu exista subiect pe care să nu dorească să-l aprofundeze și avea un optimism debordant, conform colegilor ei.

Din păcate, inima Rodicăi Mitu s-a oprit în ziua de miercuri, 1 februarie, spre durerea tuturor celor care au cunoscut-o. Iată cum se descria Rodica, ca exemplu al personalității sale exuberante!

„Creierul uman este fascinant, iar puterea acestuia este de neoprit. În momentul în care ai învățat să îți „educi” mintea, să îți controlezi gândurile, ești o persoană împlinită, căci de aici decurge totul. Caut în fiecare zi să fac lucruri noi (ai zice că nu am prea multe opțiuni fiind într-un scaun cu rotile), dar imaginația nu stă în picioare. Mersul… e un avantaj, foarte mare, dar nu esențial. Nu pot să merg cu picioarele, atunci merg cu un scaun rulant. Asta nu înseamnă că mi-am pierdut speranța că la un moment dat voi putea să merg singură”.

Colegii Rodicăi au fost marcați de moartea ei, iar cei din redacție au scris un text emoționant, în memoria celei care a fost Rodica Mitu.

„Era doar lumină în jurul ei. Nu avea nicio poză în care să nu zâmbească. Niciuna. Rodica Mitu nu a mers niciodată. S-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă. Dar alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă. Nu există problemă să i-o spui și să nu te ajute cu un sfat. Scaunul cu rotile nu a făcut-o niciodată dependentă. 

Era capul limpede al site-ului. Nu exista să pună o virgulă prost. Iar când scria, o făcea cu tot sufletul. Și scria despre orice. Și o făcea bine. Nu era subiect să i-l dai și să-ți spună că nu știe să-l facă”, a fost o parte din mesajul colegilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini