Redactia.ro
Home » Știri » Doliu printre iubitorii teatrului! Un actor apreciat, din Bârlad, a murit: „Cu adâncă durere, anunțăm plecarea dintre noi”

Doliu printre iubitorii teatrului! Un actor apreciat, din Bârlad, a murit: „Cu adâncă durere, anunțăm plecarea dintre noi”

GALERIE FOTO (2)

Un actor apreciat, din Bârlad, a murit. Iată despre cine e vorba și care este mesajul transmis de cei apropiați.

Un actor apreciat, din Bârlad, a murit: „Cu adâncă durere, anunțăm plecarea dintre noi”

Actorul extrem de apreciat de iubitorii de teatru, Constantin Avădanei, a murit la vârsta de 72 de ani. Pe pagina de Facebook a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași a fost transmisă vestea dispariției acestuia de pe scena vieții.

„Doliu în sufletele noastre. Cu adâncă durere, anunțăm plecarea dintre noi a actorului CONSTANTIN AVĂDANEI. Un talent extraordinar, un om generos, care și-a iubit enorm publicul, colegii și scena, un prieten de drum lung, care ne oferea bucurie și susținere. Echipa Teatrului Național Iași este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!

(…)

Sursa: Facebook / Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași”

Constantin Avădanei s-a născut pe 27 mai 1951, la Bârlad. A absolvit IATC în 1977. Între 1977-1981 a fost actor al Teatrului „V. I. Popa” Bârlad, iar din 1981 a fost angajat la Naţionalul ieşean, potrivit sursei menționate mai sus.

Pe 15 iunie 2023, dimineața, trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului Național Iași. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași zi, la 11:30, la Cimitirul „Sfântul Vasile”. Începând de astăzi, va fi depus la capela Cimitirului „Sf. Vasile”.

„Sincere condoleante familiei îndurerate 😔 Dumnezeu să-l ierte! Dumnezeu să îi odihnească în pace în Împărăția Cerurilor! Drum bun spre lumină Costică!”, i-a transmis cineva care l-a îndrăgit.

Foto: preluare Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi/Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: