Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump are contul de Facebook blocat până în 2023! Cum a reacționat fostul președinte SUA

Donald Trump are contul de Facebook blocat până în 2023! Cum a reacționat fostul președinte SUA

Donald Trump are contul de Facebook blocat până în 2023! Cum a reacționat fostul președinte SUA

Donald Trump a avut prima reacție după ce contul de Facebook i-a fost blocat până în anul 2023! Fostul președinte SUA a comentat într-un discurs susținut în Carolina de Nord decizia lui Mark Zuckerberg de a îi închide contul.

Donald Trump are contul de Facebook blocat până în 2023! Cum a reacționat fostul președinte SUA

Fostul președinte SUA, Donald Trump, a susținut un discurs în fața publicului său din Partidul Republican în care a povestit despre reîntoarcerea lui in lumea politică și despre dicizia Facebook de a îi suspenda contul pe rețeaua de socializare.

Trump, în vârstă de 74 de ani, a avut o reacție neașteptată legată de decizia pe care Mark Zuckerberg a luat-o. Al 45-lea președinte SUA a adăugat în același discurs că această decizie Facebook nu-l afectează doar pe el, ci o comunitate întreagă.

”Nu mă interesează prea mult. Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic și al unui grup mult mai mare”, a declarat Donald Trump.

Reacția din partea CEO-ul Facebook de a-i închide contul fostului președinte a fost total neașteptată pentru Donald Trump și recent s-a anunțat că bărbatul va avea contul de socializare închis până în 2023. Donald Trump chiar a spus în ce relație era cu Mark Zuckerberg și a povetit un dialog ce ar fi avut loc între cei doi bărbați.

”Știi, obișnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea: Aș putea lua cina cu dumneavoastră, domnule? ”Sigur”. „Aș putea să-mi aduc soția?” și îi spuneam „Oh, absolut”, a povestit Donald Trump despre un presupus dialog între el și CEO-ul Facebook.

Violențele de la Capitoliu au influențat decizia lui Mark Zuckerberg

Cofondatorul Facebook i-a mai suspendat în urmă cu câteva luni contul de socializare din cauza faptului ca Mark i-a oferit o libertate exagerată să posteze absolut orice își dorește, astfel că la momentul respectiv contul i-a fost blocat timp de 13 ani. CEO-ul Facebook considera atunci un risc să-i mai permită lui Donald Trump să posteze și a suspendat contul de urgență.

Mark Zuckerberg a explicat că îi restricționează accesul până când acesta își va preda mandatul de președinte al Statelor Unite ale Americii lui Joe Biden. A ieșit un mare scandal la vremea respectivă și cofondatorul era de părere că Trump folosește platforma pentru a promova discursuri instigatoare.

”Evenimentele șocante din ultimele 24 de ore demonstrează clar că președintele Donald Trump intenționează să-și folosească timpul rămas în funcție pentru a submina tranziția pașnică și legală a puterii către succesorul său ales, Joe Biden. Decizia sa de a folosi platforma pentru a admite mai degrabă decât a condamna acțiunile susținătorilor săi la clădirea Capitoliului a deranjat pe bună dreptate oamenii din SUA și din întreaga lume”, povestea CEO-ul Facebook la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: