Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor! Ce a pățit celebrul artist

Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor! Ce a pățit celebrul artist

GALERIE FOTO (2)

Dorian Popa a ajuns din nou în centrul atenției după ce le-a spus fanilor că a ajuns pe mâinile medicilor. După ce le-a stârnit curiozitatea, artistul le-a spus fanilor care este motivul. 

 

Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor

Celebrul cântăreț care este îndrăgit de milioane de oameni, îi ține la curent pe fanii lui cu cele mai noi lucruri, prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul este sincer cu fanii, este  foarte transparent și le mărturisește de fiecare dată problemele cu care se confruntă.

Artistul i-a pus din nou pe jar pe internauți, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. Dorian Popa s-a filmat în cadrul unei clinici, iar în imagini apare și doctorița care avea grijă de el.

Însă, artistul le-a mărturisit fanilor că nu este ceva grav, ci a venit la clinică pentru un drenaj la nivelul picioarelor.

„Hâtz, Johnuțule! Am văzut ceva asemănător, la un moment dat, la Rihanna și am zis că până când nu îmi iau și eu cizme din astea nu mă las! Acum suntem la drenaj! Feels great! Drenăm piciorul!”, a spus Dorian Popa într-un InstaStory.

 

Dorian Popa, nouă melodie alături de Cheluțu

Dorian Popa și-a impresionat fanii cu cele mai neașteptate surprize. Una dintre acestea a fost și apariția lui Cheluțu. Artistul care a spart topurile cu piesele sale, le-a pregătit o nouă surpriză fanilor. După ce a dat lovitura cu vechea piesă lansată împreună cu Cheluțu, artistul a anunțat lansarea unei noi colaborări.

Artistul a cucerit tot Internetul la finalul lunii august 2020 cu piesa „Înoată Cheluțu”, hitul care s-a clasat imediat pe locul 1 în trending și care are peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube în prezent.

Noua senzație a Internetului este „Cheluțu cu Brăduțu” și îi are în prim-plan pe Cheluțu și Dorian Popa. Versurile noii melodii au fost scrise de Dorian Popa și de Liviu Teodorescu, iar de partea muzicală s-au ocupat Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache și Dorian Popa.

Postată în urmă cu 5 zile, noua melodia a adunat în doar două ore peste 100.000 de vizualizări.

Noua piesă a strâns până astăzi peste 1 milion de vizualizări pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: