Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce schimbare și-a făcut artistul

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce schimbare și-a făcut artistul

GALERIE FOTO (4) Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni.

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Celebrul artist și-a anunțat fanii că a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. Dorian Popa a declarat că se simțea complexat de mult timp, motiv pentru care a decis să facă această intervenție. Despre ce este vorba?

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce schimbare și-a făcut artistul

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. Dorian Popa a fost mereu în centrul atenției , iar fizicul său este invidiat de multe personalități masculine. Se știe că artistul ține foarte multe la imaginea sa și muncenște din greu pentru a avea un trup impecabil.

Cu toate astea, ca orice persoană, Dorian Popa a avut un complex care i-a dat bătăi de cap ani la rând. Acum și-a făcut curaj să apeleze la medicul estetician pentru a corecta acest lucru. Nu este prima oară când artistul apelează la ajutorul medicilor esteticieni. Mai exact, juratul de la Next Star și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandiula și a ales o serie de modificări în zona frunții. Artistul și-a injectat botox în mai multe zone ale feței. „Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, a spus artistul pe Instagram.

Dorian a filmat chiar în timpul procedurii și a postat clipul pe Instagram pentru a urmări și fanii lui. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a spus esteticianul, în timp ce Dorian Popa înregistra. Rezultatul a fost unul bun, iar cântărețul s-a declarat mulțumit de alegerea făcută. ”Ia uite, zici că am 15 ani din nou”.

Dorian Popa a refuzat un contract de 100.000 euro

Dorian Popa a devenit cunoscut odată cu serialul de succes „Pariu cu viață”, unde a jucat alături de mai mulți artiști cunoscuți, cum ar fi Alina Eremia, Sore, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Într-un podcast, artistul a povestit că, la un moment dat, a primit o ofertă extrem de generoasă, dar a refuzat contractul. Conform acestuia era vorba despre un studio de videochat pentru a le face reclamă, dar Dorian a refuzat din prima. Compania i-a oferit peste 100.000 de euro. „A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului.”, a declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: