Redactia.ro
Home » Monden » La ce nu ar face niciodată reclamă Dorian Popa! A refuzat un contract de 100.000 de euro

La ce nu ar face niciodată reclamă Dorian Popa! A refuzat un contract de 100.000 de euro

La ce nu ar face niciodată reclamă Dorian Popa! A refuzat un contract de 100.000 de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai mari influenceri din mediul online și știe cum să facă o reclamă bună. Cu toate acestea, nu ar face niciodată reclamă la așa ceva! A refuzat chiar și un contract de 100.000 de euro.

La ce nu ar face niciodată reclamă Dorian Popa! A refuzat un contract de 100.000 de euro

Dorian Popa are în momentul de față milioane de fani pe rețelele de socializare și este urmărit zilnic de sute de mii de tineri care îl iau ca și exemplu. Din acest motiv este un foarte bun influencer și știe la ce anume să facă reclamă pentru a nu creea probleme.

De-a lungul timpului, Dorian a învățat cum să-și rotunjească veniturile și să facă un profit mare, bucurându-se de încasări fabuloase. Chiar dacă pare genul de artist care nu ar spune nu la niciun fel de colaborare, se pare totuși că acesta are câteva situații în care, indiferent de suma propusă, Dorian nu se implică.

Artistul a povestit de curând că nu e suficient doar ca suma din contract să aibă multe zerouri, ci trebuie ca produsul pe care îl recomandă să fie unul de calitate și, mai presus de toate, să creadă în el. Acesta este motivul pentru care artistul a refuzat un contract de 100.000 de euro. Colaborarea propusă nu a fost deloc pe placul artistului, iar suma propusă nu a reușit să-l facă să-și schimbe părerea.

Potrivit artistului, la un moment dat, a primit o ofertă foarte generoasă, dar nu a putut să semneze contractul. Un studio de videochat l-a contactat pentru a le face reclamă, dar artistul a zis PAS din start.

”A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun. Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului”, a declarat artistul într-un podcast.

Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu

Dorian Popa nu a fost afectat de pandemie. Chiar dacă nu a avut concerte, artistul a avut de câștigat mii de euro din rețelele de socializare. De altfel, de când l-a făcut celebru, și Cheluțu, câinele său reprezintă o sursă de venituri pentru el, informează Cancan.

Peste 150 de mii de euro a câștigat, în ultima vreme, Dorian Popa de pe urma câinelui său, Cheluțu. În noul podcast al lui Cătălin Măruță, celebrul cântăreț și vlogger a preciat că își iubește foarte mult animalul de companie și crede că Dumnezeu i l-a trimis în cale pentru a-l face ”prinț din cerșetor”. Dorian Popa l-a adoptat pe Cheluțu de la niște cunoștințe din copilărie.

”Cheluțu este sufletul meu, îl iubesc de mor și mă bucur că Dumnezeu mi l-a scos în cale și că i-am schimbat destinul 100%.Dumnezeu a vrut ca din cerșetor să devină nu print, ci rege!”, a adăugat Dorian.

Din Instagram, Dorian Popa încasează lunar între 20 și 25 .000 de euro, iar din Youtube ajunge chiar și la 40.000 de euro pe lună.

”Acum, de când a înflorit pandemia, pentru că știm cu toții că s-a întâmplat o expansiune rapidă, 10-15.000, o medie. Sunt luni de 20-25.000 de euro, doar din Instagram. Pe YouTube am o medie de 20-30.000 de euro pe lună. O medie pe lună, combinat Instagram-YouTube e 30-40.000 de euro pe lună.”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: