Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, le-a dat peste nas autorităților. “Na, sa crape fierea-n voi”

Dorian Popa, le-a dat peste nas autorităților. “Na, sa crape fierea-n voi”

Cum a reacționat Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde la intrarea în restaurant: ”Ăsta e viitorul”

Dorian Popa, cunoscut vlogger și artist, a fost recent în mijlocul unui scandal din cauza consumului de substanțe interzise și i-a fost suspendat permisul de conducere după ce a fost prins conducând sub influența acestora. Incidentul a atras multă atenție și a generat numeroase critici în mediul online și offline.

Cum le-a dat Dorian Popa peste nas celor ce îl acuză

La aproape două luni de la incident, Dorian Popa a ales să se confrunte cu criticii și să își demonstreze intențiile de a se menține în afara problemelor legate de substanțe psihoactive. A decis să se testeze din nou pentru consumul de astfel de substanțe și a publicat rezultatul pe internet, subliniind faptul că este negativ. Aceasta a fost o încercare de a răspunde criticilor care continuau să-l judece pentru comportamentul său anterior.

În ciuda scuzelor publice pe care le-a emis anterior, Dorian Popa a rămas sub asediul comentariilor negative și a mesajelor critice din partea unor oameni. Cu toate acestea, a ales să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să demonstreze că este hotărât să se mențină pe drumul cel bun. Prin publicarea rezultatului negativ al testului său, a dorit să își arate hotărârea de a evita substanțele psihoactive în viitor.

„NA! Să crape fierea-n voi”, a fost descriere scrisă de Dorian Popa, alături de imaginea cu rezultatele analizelor.

Dorian Popa vrea să repete testul la mai puțin de două săptămâni

Cu privire la viitor, Dorian Popa intenționează să repete testul și după sărbătorile de revelion și să împărtășească rezultatele cu publicul său. Astfel, vrea să demonstreze că este determinat să rămână pe calea corectă și să nu cadă din nou în ispitele „păcatelor” trecutului.

„Și ca să moară toate musculițele Jonuțule, o să facem un set de analize imediat după Revelion. Sunt curios câți ar avea curajul să facă niște analize imediat după Revelion?”, a continuat Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: