Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa și Claudia Iosif – Babs, din nou împreună. „Hâtz, Johnule!” a petrecut toată noaptea cu ea (FOTO)

Dorian Popa și Claudia Iosif – Babs, din nou împreună. „Hâtz, Johnule!” a petrecut toată noaptea cu ea (FOTO)

GALERIE FOTO (2) Claudia și Dorian Popa

Dorian Popa și Babs (Claudia Iosif) au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După 11 ani de relație, cei doi au decis, în 2023, să o ia pe drumuri separate, iar fanii au fost cei mai șocați.

Dorian Popa, alături de Claudia, la ziua ei de naştere

Weekend-ul acesta a fost unul plin de distracție pentru Claudia Iosif, iar asta pentru că fosta iubită a lui Dorian Popa și-a sărbătorit, în avans, ziua de naștere.

 

Artistul a luat parte la petrecerea dată de fosta lui iubită, care a împlinit 41 de ani. De la eveniment nu a putut să lipsească nici cunoscutul artist de la noi, cu toate că, în urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt relației de 11 ani și au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Dorian Popa și Babs au postat chiar și o fotografie împreună de la petrecerea organizată de brunetă, semn că între cei doi a rămas o relație strânsă de prietenie, bazată pe respect reciproc.

Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să va țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac”, și-a prezentat Babs noua locuință.

Dorian, urare pentru fosta iubită

Artistul și Claudia Iosif au sărbătorit toată noaptea împreună. Dorian Popa i-a făcut chiar și o urare fostei iubite, a postat o fotografie cu ea pe Instagam și a transmis: „LMA (n.r. La mulți ani) 41”. Claudia Iosif i-a mulțumit, distribuind poza la ea pe Instastory, pe Instagram.

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu. În urmă cu câteva săptămâni, Babs a răspuns la curiozitățile fanilor ei, unde nu s-a ferit și a discutat și despre separarea de artist. „Cum treci peste o despărțire?”, a fost una dintre curiozitățile pe care i le-a adresat un urmăritor.

Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: