Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa și Jador se duelează în bolizi de sute de mii de euro: «Sunt tânăr. Merit să-mi fac o poftă!»

Dorian Popa și Jador se duelează în bolizi de sute de mii de euro: «Sunt tânăr. Merit să-mi fac o poftă!»

GALERIE FOTO (2) jador

Dorian Popa anunța deunăzi, cu fanfară, faptul că și-a achiziționat un Lamborghini pentru care a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro. Iată că solistul nu este singurul artist din România care deține un bolid cu mulți cai putere. Jador pare să îi facă concurență serioasă!

Dorian Popa nu este singurul cu un bolid de sute de mii de euro

Jador a dezvăluit, în cadrul unui interviu, faptul că a muncit ani la rând pentru a-și putea permite un capriciu similar celui avut de către Dorian Popa. Jador s-a așezat la volanul unui asemenea bolid și s-a simțit minunat. Deși ar fi putut să investească banii în alte afaceri, Jador a decis să cumpere mașina respectivă, deși prețul pe care l-a plătit nu a fost deloc unul mic.

Întrebat cât a scos din bancă pentru autoturismul pe care și l-a achiziționat recent, Jador a preferat să fie discret și să nu ofere o sumă. Jador a ținut să sublinieze că faptul că deține o mașină la care mulți nu ar putea decât să viseze nu schimbă cu nimic atitudinea pe care o are și valorile pe care le consideră cele mai importante: rămâne același băiat simplu și modest.

masina jador
Jador are, la rândul lui, un bolid de lux

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta. Eu nu vorbesc despre bani, nu e genul meu”, a dezvăluit Jador.

Dorian Popa și-a luat un bolid de 300.000 de euro

Solistul a simțit nevoia să se mândrească cu noua achiziție, un autoturism marca Lamborghini. Deși inițial plănuia să aloce 200.000 de euro pentru cumpărarea acesteia, iată că bugetul a fost unul variabil. iar în final Dorian a scos din bancă aproape 300.000 de euro. El a beneficiat și de o mică reducere din partea celor de la Lamborghini.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: