Redactia.ro
Home » Monden » Dorința neîmplinită cu care a murit Costin Mărculescu. Urma să devină realitate în câteva zile

Dorința neîmplinită cu care a murit Costin Mărculescu. Urma să devină realitate în câteva zile

Dorință Costin Mărculescu

Vestea morții lui Costin Mărculescu a șocat întreaga lume mondenă. Pepe, Mara Bănică sau Dan Capatos nu pot accepta încă vestea că prietenul lor chiar a murit.

Dorința neîmplinită cu care a murit Costin Mărculescu

Deși s-a spus la un moment dat că varianta sinuciderii este luată în calcul, autopsia a arătat că moartea actorului a fost provocată de un infarct. De fapt, Mara Bănică a spus că el avea de mai mult timp probleme cu inima.

Și mai mult, o sinucidere nu avea cum să aibă loc pentru că artistul avea niște planuri neterminate, dar pe care dorea să le materializeze luna aceasta, chiar de ziua lui, pe 29 iunie.

Potrivit prezentatorului de la „Xtra Night Show”, Dan Capatos, Costin Mărculescu plănuia să lanseze o carte, despre care a vorbit de mai multe ori în platoul emisiunii de la Antena 1.

Costin Mărculescu voia să își lanseze cartea de ziua lui

Dacă nu mă înșel, Costin a fost invitatul cel mai des prezent în emisiunile pe care le-am realizat. Urma să lanseze în scurt timp acea carte despre a venit să vorbească acum câteva luni la noi în platou”, a spus Dan Capatos.

Costin Mărculescu plănuia să își facă publică autobiografia chiar în ziua în care urma să împlinească 51 de ani, dar nu a mai apucat.

Actorul și-a numit cartea „Bombă cu fitil aprins”, iar în descrierea ei apare sintagma”Carte incendiară autobiografică”. Despre aceasta, Costin

Mărculescu spunea că va produce valuri de controverse în lumea mondenă, pentru că există multe dezvăluiri picante în ea.

În noaptea zilei de miercuri spre joi, cunoscutul actor a fost găsit fără suflare în cadă. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de cinci zile, de când a ieșit ultima dată să își plimbe cățelul.

Vecinii s-au îngrijorat, dar cel care a alertat autoritățile competente a fost un jurnalist. După acel apel, pompierii au spart ușa apartamentului actorului și l-au găsit fără suflare, în baie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: