Redactia.ro
Home » Știri » Dorința pe care n-a apucat să și-o îndeplinească Ioana, soția primarului din Boțești. Mesajul sfâșietor al unei prietene

Dorința pe care n-a apucat să și-o îndeplinească Ioana, soția primarului din Boțești. Mesajul sfâșietor al unei prietene

Argeșul trăiește un șoc după ce soția primarului comunei Boțești s-a sinucis! Tânăra avea 32 de ani, un soț iubitor și trei copii de doar câțiva anișori. Ce a împins-o să se spânzure în propria casă, dar și care era dorința pe care n-a apucat să și-o îndeplinească.

Prietenii și rudele o plâng pe Ioana, mămică de 32 de ani care s-a sinucis

Imediat după ce vestea morții Ioanei a devenit publică, rudele, apropiații și prietenii au postat zeci de mesaje de condoleanțe la adresa acesteia. Mulți nu înțeleg ce a împins-o la acest gest necugetat. “Nu pot să creeed… Ți am spus de multe ori că te apreciez ca om, mamă și fiică, fiindcă te am cunoscut de mic copil și știu cât de mult ai muncit pentru statutul tău.. Regret enorm decizia ta… Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, suflet frumos….”, este mesajul transmis de o prietenă.

Care era dorința neîmplinită a Ioanei

Potrivit unui mesaj lăsat de o altă prietenă, Ioana făcea un curs de coafor și și-ar fi dorit să lucreze în domeniul înfrumusețării. Pe contul ei de TikTok stau mărturie zeci de coafuri pe care aceasta le-ar fi exersat în perioada aceasta.

De altfel, chiar luni, 6 noiembrie, ea ar fi fost la ultimul curs de coafor din viața sa. “Nu am cuvinte sa spun cât de mult te-am apreciat și te-am prețuit ca om,ca femeie,ca mama și ca soție devotata familiei tale… Coaforul a fost pasiunea și visul tău pe care nu ai apucat sa ti-l împlinești… M-am bucurat nespus sa te vad alaturi de noi,luni la seminar…nu m-as fii gândit ca n-am sa-ti mai vad chipul tău blând niciodată.. Odihna veșnică om bun…imi pare atât de rău…”, este mesajul transmis de o altă prietenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: