Redactia.ro
Home » Monden » Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

GALERIE FOTO (5) Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

Doru Octavian Dumitru s-a transformat vizibil în ultima vreme, iar fanii cu greu îl mai pot recunoaște pe stradă! Iată cum arată acum ”Regele comediei” anilor ’90. 

Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai iubiți actori români de comedie și primul actor de stand-up comedy de după Revoluție. Cariera lui ca și actor a fost una foarte recunosuctă, oamenii plătind bani mulți pentru spectacolele lui.

Acum, se pare că celebrul comediant s-a schimbat total! Potrivit cancan.ro, actorul arăta foarte schimbat, este tras la față, cu cearcăne prelungi, slăbit și cu un aspect care abia amintea de aparițiile de odinioară. Ultima sa apariție a fost în urmă cu câteva zile, într-o emisiune, la o televiziune mai puțin cunoscută.

Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

De asemenea, părul artistului și-a pierdut și el luciul și culoarea și se vede că nu a mai fost vopsit de câteva luni bune. Chiar dacă timpul nu iartă pe nimeni, carismaticul și amuzantul Doru Octavian Dumitru rămâne, totuși, un personaj pozitiv și pus mereu pe glume.

Ce se întâmplă cu spectacolele lui

Mai mult, Doru Octavian Dumitru ar avea probleme în privința carierei sale, care ar fi într-un impas. Nu numai din cauza pandemiei, care împiedică actorii să se manifeste pe scene și să își câștige existența, dar și din cauza concurenței numeroase. Căci, în ultima vreme, sunt foarte mulți stand-up-eri foarte talentați, cu glume mult mai actuale. Cu toate acestea, Doru Octavian Dumitru încearcă mereu să-și îmbunătățească stilul de comedie, pentru a le fi pe plac spectatorilor.

Doru Octavian Dumitru a ajuns de nerecunoscut! Cum mai arată acum celebrul actor de comedie

”Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira. E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență”, declara actorul, cu ani, în urmă, pentru cancan.ro.

Actorul ar fi încercat să facă niște turnee și spectacole, dar din cauza pandemiei, acestea s-au amânat, în ciuda faptului că pe afiș a pus fotografii cu el de acum 15-20 de ani. Frumos este totuși că, în ciuda faptului că are tot felul de probleme, Doru Octavian Dumitru nu se lasă. Actorul a reprogramat un spectacol din luna martie care nu s-a mai ținut, din mai multe motive, pentru iunie 2021. Sperăm ca atunci să-i surâdă soarta și să facă, din nou, săli pline, ca pe vremuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: