Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea uluitoare a surorilor Obama. Fiicele fostului președinte al SUA sunt de nerecunoscut

Transformarea uluitoare a surorilor Obama. Fiicele fostului președinte al SUA sunt de nerecunoscut

GALERIE FOTO (9) Transformarea uluitoare a surorilor Obama

Transformarea uluitoare a surorilor Obama. În timpul celor două mandate ale tatălui lor la Casa Albă, Sasha și Malia Obama erau două fetițe drăguțe, simple și timide. Acum, cele două s-au transformat în adevărate adolescente cu un stil de viață total diferit. Cum arată în prezent fiicele lui Barack Obama?

Transformarea uluitoare a surorilor Obama. Fiicele fostului președinte al SUA sunt de nerecunoscut

Transformarea uluitoare a surorilor Obama. În urmă cu câteva luni, în presă au ieșit zvonuri legate de o posibilă despărțire a soților Obama. Și asta pentru că, în timp ce fostul președinte al Statelor Unite ale Americii își scria memoriile, fosta Prima Doamnă se afla în turneu cu propriul volum autobiografic, acest lucru ținându-i departe unul de celălalt. Însă, familai Obama este departe de a se destrăma, iar acest lucru o dovedesc imaginile postate pe rețelele de socializare. Dar, un singur lucru este diferit în familia soților Obama, și anume fiicele lor. Malia și Natasha au devenit domnișoare în toată regula. În 2014, cele două au fost incluse de revista Time în topul celor mai influenți 25 de adolescenți din lume.

În momentul în care tatăl lor a câștigat mandatul prezidențial în SUA, Sasha și Malia aveau doar 10 respectiv 7 ani. Pentru inaugurarea prezidențială a lui Barack Obama, surorile și-au făcut apariția în haine colorate de lână și accesori concepute special pentru ele. Malia, a îmbrăcat o rochie albastră, în timp ce Sasha a preferat multiple culori.

În prezent, Malia, 22 de ani este o tânără absolut superbă, cu un zâmbet molipsitor. Natasha, 20 de ani s-a transformat și ea într-o adolescentă minunată, moștenind frumusețea mamei sale. Cele două fete au vorbit pentru prima oară, la 11 ani distanță de la ultimul interviu, în cadrul unui testimonial pentru Netflix, după ce a apărut documentarul Becoming, ce poartă același nume ca biografia intitulată de Michelle. . Fiicele lui Barack Obama au declarat că sunt extrem de mândre de mama lor. „Sunt fericită pentru ea că e mândră de ceea ce a realizat, deoarece, mă gândesc, cel mai important lucru pentru un om e să fie mândru de el”, spunea Saha, în documentar, despre mama ei.

Melia este studentă la Harvard, iar mezina familiei este în al doilea an la Universitatea din Michigan. Deși au moștenit, fiecare trăsăturile fizice ale părinților lor, cele două surori nu seamănă deloc între ele.

Cum a fost viața unor fiice de președinte

În urmă cu trei ani, fosta prima Doamnă a Americii, Michelle Obama spunea că le-a ținut pe fiicele sale departe de lumina reflectoarelor, pentru a le oferi o viață cât de poate de normală. „Îți dorești ca ele să aibă experiențe minunate în viața personală și vrei să poată eșua sau să se poticnească departe de ochii lumii, ca orice alt copil. Dar când nu le este permis să facă asta, este nedrept și te simți vinovat, pentru că știi că nu ele și-au ales viața asta”, mărturisea Michelle.

Astfel, soția lui Baracj Obama a încercat din răsputeri să le ofere celor două fiice ale sale un cadru de viață cât se poate de normal, încurajând staff-ul de la Casa Albă să le lase să facă diferite treburi, pentru că nu a vrut să le crească crezând că e un lucru normal să fii servit la masă de oameni îmbrăcați în frac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: