Redactia.ro
Home » Știri » Dosarul crimei din Piața Constituției. Autoritățile au reținut un alt suspect

Dosarul crimei din Piața Constituției. Autoritățile au reținut un alt suspect

Dosarul crimei din Piața Constituției. Autoritățile au reținut un alt suspect

Dosarul crimei din Piața Constituției. Poliția Capitalei a anunțat, joi, că cel de-al șaptea suspectul în cazul de crimă din Piața Constituției, a fost reținut.

Dosarul crimei din Piața Constituției. Autoritățile au reținut un alt suspect

Potrivit Mediafax, autoritățile Capitalei anunță că au mai reținut încă o persoană în dosarul crimei de la finele lunii septembrie din Piața Constituției.

În cazul de omor din noaptea de 29 septembrie s-a dispus cea de-a șaptea măsură de reținere față de o persoană, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, informează Poliția Capitalei.

În prezent, sunt reținuți șase persoane, această măsură fiind luată de magistrații Tribunalului București în data de 5 octombrie.

În data de 4 octombrie, oamenii legii au efectuat 21 de percheziții domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției. Verificările au început la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Zona Piața Constituției  supravegheată de echipe mixte

Cercetările au loc în zona Petricani-Lacu Tei, și au avut în prim plan prinderea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc în Piața Constituției.

Zona Pieței Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, precum jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la SPS. Decizia a venit în urma evenimentului care a avut loc duminica trecută în Piața Constituției. Două clanuri s-au bătut cu sabii și cuțite, iar un bărbat a murit și un altul a fost rănit. Cazul este investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri.

Filmului atacului din Piața Constituției

Întreg conflictul a pornit în ziua de 28 septembrie, când liderul, Alex Barbaro, l-a sunat de mai multe ori pe Facebook pe Ionuț Mitrea. Barbaro i-a reproșat o pretinsă legătură cu iubita lui, spunându-i lui Mitrea să se întâlnească pentru a rezolva situația.

Cei doi și-au dat întâlnire pe 29 septembrie, la ora 22.00 în Piața Constituției. Se pare însă, că cei doi nu au venit singuri. Barbaro a venit cu 40 de oameni și 10 mașini, iar Mitrea a venit cu 20 de ajutoare și 5 mașini. Toți fiind înarmați cu săbii, cuțite și bâte.

Nu au apucat să discute mult, deoarece toată situația a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere de pe clădirea parchetului General. În urma conflictului, un bârbat de 50 de ani, a fost bătut de 8 membrii ai grupării rivale și a murit în urma loviturilor primite.

Citeste si:Cine este ginerele lui Gigi Becali. Cum a ajuns unul ca el în cercul Teodorei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini