Redactia.ro
Home » Homepage » Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului VIDEO

Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului VIDEO

Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului VIDEO

Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului. Iată ce fac în imagini și ce s-a decis în legătură cu ele.

Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului VIDEO

Cele două asistente medicale sunt de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj. Ele erau în timpul programului, în incinta unității medicale, când una dintre ele a luat telefonul în mână și a început să filmeze cum se mișcă pe ritmuri de manele, filmând-o și pe colega ei care era la birou și vorbea la telefon.

La un moment dat, asistenta care filma i-a dat peste mână colegei care ținea telefonul și îi aruncă receptorul pe masă, în sensul de a lăsa treaba, de a lăsa totul, și să danseze alături de ea. Cele două se amuză.

Filmarea a fost realizată la începutul anului, iar videoclipul a fost publicat pe Facebook de un cetățean din Rovinari, a devenit virală și au fost lăsate numeroase comentarii negative.

Ce s-a decis după ce asistentele medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului

Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că cele două angajate au fost sancționate după ce medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat comportamentul nepotrivit al lor, „comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului”. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

„Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc Sfântul Ștefan Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate”.

De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

„Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.

Două asistente medicale din Gorj s-au filmat pe ritmuri de manele în timpul programului VIDEO
Foto: capturi video colaj
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: