Redactia.ro
Home » Știri » Două avioane s-au ciocnit în România! La bordul aeronavelor se aflau și pasageri

Două avioane s-au ciocnit în România! La bordul aeronavelor se aflau și pasageri

GALERIE FOTO (3) Două avioane s-au ciocnit în România! La bordul aeronavelor se aflau și pasageri

Un incident extrem de neplăcut a avut loc în România în urmă cu puțin timp, chiar pe o pistă de la aeroport. Mai exact, două aeronave WizzAir, cu pasageri la bord, s-au lovit pe Aeroportul din Suceava. Ambele se pregăteau de decolare, când acest accident neplăcut s-a petrecut, pe neașteptate.

Ciocnire pe aeroportul din Suceava

Un incident neașteptat a avut loc pe aeroportul din Suceava, chiar când se pregăteau de decolare. Din fericire, cele două aeroncare s-au ciocnit ușor, aripa unui avion lovind partea de spate a celuilalt. Nimeni nu a avut de suferit din cauza celor întâmplate, dar cert este că zborurile au fost anulate și planurile călătorilor au fost date peste cap.


Conform boardingpass.ro, în incident au fost implicate două avioane Airbus A320 care urmau să opereze zborurile din Suceava spre Dortmund și Londra. Nu se cunoaște cauza exactă a celor întâmplate și niciun oficial nu a dat declarații despre incident, dar se poate vorbi despre o organizare slabă, o coordonare nepotrivită

Citește și: Incident feroviar cu victime! S-a activat planul roșu de intervenție, după ce două trenuri au deraiat brusc

Conform imaginilor publicate de pasagerii aflați la fața locului, avionul cu numărul 9H-WBV a lovit ușor cu vârful aripii ampenajul Airbusului A320 înmatriculat HA-LWZ. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost provocate pagube mari, dar cert este că zborurile au fost anulate și planurile tuturor au fost date peste cap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: