Redactia.ro
Home » Știri » Două colete-capcană au explodat în Amsterdam. Imagini de la fața locului

Două colete-capcană au explodat în Amsterdam. Imagini de la fața locului

au explodat în Amsterdam

Astăzi, la ora 08:00 (n.r. 09:00 ora locală a României) au avut loc două explozii. Potrivit autorităților, două colete-capcană au explodat în Amsterdam. Din fericire, până la această oră n-a fost raportată nicio victimă.

Două colete-capcană au explodat în Amsterdam

Miercuri, 12 februarie, au avut loc două explozii suspecte pe străzile din Amsterdam. Prima dintre ele a avut loc la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk din Amsterdam, iar cealaltă la poșta din Kerkrade. Poliția e de părere că au fost plasate două colete-capcană, potrivit mediafax.

Din primele informații, prima dintre explozii a fost cauzată de un colet suspect trimis prin poștă. Autoritățile olandeze au transmis că nu există victime și că perimetru a fost cercetat amănunțit. Cu toate acestea, o ambulanță s-a deplasat la fața locului pentru a fi în permanență la dispoziția celor din clădirea în fața căreia a explodat coletul.

Geniștii anchetează locul

Cea de-a doua explozie a avut loc la o companie poștală din Wiebachstraat. Poliția a fost alertată de prezența unui colet suspect în jruul ore 8:33 (9.33 ora locală a României) și autoritățile s-au prezentat imediat după explozia care a avut loc la 8:54. „Încă nu știm dacă există o legătură între acest incident și explozia coletului din Amsterdam”, spune unul dintre reprezentanții poliției din Limburg.

În ultimele două luni au tot avut loc astfel de incidente. Atât la finalul lunii decembrie 2019, cât și la începutul lunii ianuarie au fost raportate o serie de colete-capcană trimise către șapte clădire de birouri din Amsterdam. Până la acest moment, poliția nu are nicio pistă asupra identității faptașilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini