Redactia.ro
Home » Știri » Două microbuze s-au lovit în București. Zece persoane au ajuns la spital

Două microbuze s-au lovit în București. Zece persoane au ajuns la spital

Două microbuze s-au lovit în București.

Două microbuze s-au lovit în București. Dimineață, autoritățile bucureștene au fost în alertă. Două microbuze s-au ciocnit în fața Gării de Nord din București. Zece persoane au ajuns la spital cu răni ușoare, în urma impactului. Alte două mașini au fost avariate.

Două microbuze s-au lovit în București. Zece persoane au ajuns la spital

Două microbuze s-au lovit în București. Miercuri dimineața, în jurul orei 10.26, a avut loc un accident rutier serios în Capitală. Două microbuze de transport persoane s-au lovit în fața Gării de Nord din București. Conform primelor informații, în urma impactului, zece persoane cu răni ușoare au fost transportate la cinci spitale.

Accidentul s-a produs după ce unuia dintre șoferii microbuzelor i s-a făcut rău la volan. La fața locului au ajuns opt echipaje SMURD, două echipaje de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și echipaje de descarcerare. Medicii ajunși la fața locului au decis să trimită toate cele zece victime la cinci unități spitalicești din Capitală, pentru mai multe investigații. Șoferul care a acuzat stări de rău, conducea pe șoseaua Gării Obor, dinspre strada Baicului către bulevardul Ferdinand. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul volanului în momentul în care a ajuns în fața gării și a lovit din plin un alt microbuz ce staționa pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Ciocnirea a fost extrem de violentă, motiv pentru care, microbuzul lovit, în urma impactului, a fost proiectat în alte două mașini care staționau. Autoritățile chemate la fața locului au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. De asemenea, oamenii legii vor clarifica dacă șoferul căruia i s-a făcut rău este sau nu vinovat de producerea impactului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: