Redactia.ro
Home » Știri » Dramă fără margini în urma unui accident în Bacău. Doi copii și-au pierdut viața

Dramă fără margini în urma unui accident în Bacău. Doi copii și-au pierdut viața

Astăzi, la primele ore ale dimineții s-a petrecut un accident teribil în județul Bacău. Descoperirea șocantă a fost făcută publică chiar acum. Pe lângă cele șapte persoane decedate au fost descoperiți și doi minori fără suflare.

Doi minori decedați în urma accidentului

Clipe tragice pe un drum din Bacău după ce un autoturism a spulberat un microbuz în care se aflau 15 persoane. Situația este foarte gravă, iar până la această oră, șapte adulți au decedat, dar și doi minori, conform informațiilor din presă.

Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău – 1 minor şi 4 adulţi.„, a fost anunțul tristă făcut de purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.”, a fost anunțul Poliției Române în urmă cu câteva ore.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă. Mai apoi a fost cerut ajutor celrolalte unități și au mai intervenit la fața locului 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: