Redactia.ro
Home » Știri » Două persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce au intrat în contact cu italianul infectat

Două persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce au intrat în contact cu italianul infectat

Două persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce au intrat în contact cu italianul infectat

Două persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce au intrat în contact cu italianul infectat. Cei doi au fost izolați în secția de boli infecțioase și se așteaptă rezultatul analizelor.

Două persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu după ce au intrat în contact cu italianul infectat

Potrivit primarului din Bâlteni a declarat că cei doi soți au intrat în contact cu italianul care a fost depistat cu coronavirus în Italia după ce fusese în România.

„Doamna este căsătorită de 12 ani în Italia, cu un italian, are un copil de 10 ani. El pe data de 18 februarie a adus copilul la bunici, după aceea s-a deplasat la Târgu Jiu. A doua zi a fost la primăria Drăguţeşti să-şi plătească taxele şi impozitele locale, am înţeles că este om de afaceri, de asemenea, s-a întâlnit cu un om de afaceri. Sâmbătă, pe 22 s-a întors de la Târgu Jiu la Peşteana, a luat copilul şi a plecat înapoi în Italia. La graniţă a fost controlat de ce abilitaţi şi a fost depistat cu coronavirus. A avut un contact şi cu o vecină de-a bunicilor copilului, cu care s-a pupat protocolar. Toate persoanele sau rudele cu care a intrat în contact vor fi verificate”, informează primarul din Bălteni.

Autoritățile încearcă să identifice toate persoanele care au intrat în contact cu italianul în vârstă de 71 de ani, dar acest lucru este dificil deoarece acesta s-a plimbat prin tot județul în cele 4 zile cât a stat în România.

Italianul a mers în două județe din România

Bărbatul a mers la primăria din Drăguțești, dar nu a intrat în contact cu angajații primăriei, însă au stat în aceeași încăpere cu acesta.

Italianul de 71 de ani, depistat cu coronavirus în Italia, după ce s-a întors din România, ar fi vizitat două judeţe, Gorj şi Dolj, potrivit unor surse. În judeţul Dolj fost la mama iubitei sale, în vizită, iar în Gorj la casa iubitei sale, apoi la o partidă de vânătoare, pe un fond privat, spun surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: