Redactia.ro
Home » CLICK » Două studente au cumpărat o canapea. Iată ce a găsit în ea

Două studente au cumpărat o canapea. Iată ce a găsit în ea

Trăiau într-o cameră de cămin modestă, așa că și-au zis s-o aranjeze cumva. Au mers la un târg de vechituri pentru a achiziționa mobilă și s-au oprit în dreptul unei canapele. Deși era ponosită, fetele și-au zis că vor da un aer boem camerei lor de cămin, așa că au achiziționat-o. Când au ajuns cu ea acasă, însă, au descoperit ceva șocant.

Au cumpărat o canapea veche și au avut parte de surpriza vieții lor

Odată ajunse cu piesa de mobilier în camera de cămin, fetele au inspectat-o, însă, n-au găsit nimic șocant. I-au cumpărat o husă pentru a ascunde tapițeria uzată și s-au declarat mulțumite de achiziția făcută. În prima seară, în care stăteau pe ea și se uitau la televizor, una dintre ele a simțit ceva ciudat.

Când au examinat-o mai bine, au descoperit că era ceva cu o formă nedefinită în tapițeria canapelei. Au folosit o foarfecă și așa au descoperit ceva șocant: teancuri de bani. Fetelor nu le-a venit să creadă când au văzut câți bani erau acolo. Suma totală se ridica la 40.000 de dolari.

Ai cui erau bani?

Din fericire, alături de teancurile de bani se găseau și un număr de telefon. Au hotărât de comun acord că înțelept e să înapoieze banii proprietarilor de drept, așa că au apelat numărul de telefon găsit. La apel le-a răspuns o bătrânică. Aceasta le-a povestit că banii fuseseră strânși de soțul ei, care între timp decedase.

Ea nu știa de existența lor, iar copiii ei au vândut canapeaua fără știința ei. „Aceste sunt economiile strâse de soțul meu o viață întreagă. Din păcate, el a murit, iar eu am fost internată în spital o perioadă. Copiii meu au vândut canapeaua fără să mă întrebe” a declarat bătrâna. Studentele au hotărât să înapoieze suma bătrânei, iar aceasta a fost recunoscătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini