Redactia.ro
Home » Știri » Două tramvaie s-au ciocnit pe Şoseaua Ştefan Cel Mare. Accident grav: trei oameni au fost răniţi!

Două tramvaie s-au ciocnit pe Şoseaua Ştefan Cel Mare. Accident grav: trei oameni au fost răniţi!

Un accident grav s-a produs, duminică dimineaţă, între două tramvaie, în Bucureşti. S-a întâmplat în zona Ștefan cel Mare. Mijloacele de transport în comun s-au ciocnit.

Cei trei răniţi care a ajuns la spital sunt cei doi vatmani și un călători.

Un tramvai circula pe calea greşită

Potrivit martorilor, tramvaiul 5, care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, avea macazul schimbat și s-a ciocnit cu tramvaiul 1, care venea pe aceeași linie, dar în sens opus,.

STB a anunțat că traficul este blocat la intersecția Sos. Stefan cel Mare cu Str. Lizeanu din cauza unui eveniment de circulație.

„Pentru preluarea fluxului de calatori s-a infiintat linia naveta 601, de la Bucur Obor, pana la Gara Basarab”, a transmis compania de transport public.

Accidentul s-ar fi produs dintr-o eroare umană

Potrivit Digi24, directorul STB Daniel Istrate a declarat că din primele informații pare că accidentul a fost produs în urma unei erori umane, a unuia dintre vatmani. O anchetă are deja loc pentru a staboli cauzele incidentului.

Accidentul, care a avut loc înainte de ora 7.00 dimineața, s-ar fi petrecut după ce unul din tramvaie s-a înscris să ia o curbă spre strada Maica Domnului, în timp ce un altul mergea înainte. Cele două tramvaie s-au ciocnit frontal.

Program STB de Crăciun 2023

Cum vor funcţiona mijloacele de transport TB de Crăciun 2023 şi Revelion 2024?

În ceea ce privește liniile de transport public ale STB (Societatea de Transport București), în zilele de luni / marți, 25.12.2023 – 26.12.2023 și 01.01.2024 – 02.01.2024, acestea vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: