Redactia.ro
Home » Horoscop » Două zodii care devin întruchiparea dragostei divine și a frumuseții. Ele sunt reîncarnarea zeiței Venus

Două zodii care devin întruchiparea dragostei divine și a frumuseții. Ele sunt reîncarnarea zeiței Venus

zodii

În cadrul horoscopului european se remarcă două zodii care au reușit de-a lungul timpului să devină înlocuitoarele de drept ale zeiței Venus. Acestea vor reuși să te cucerească de fiecare dată cu ajutorul frumuseții dar și al dragostei lor.

Venus, cunoscută și ca Afrodita în mitologia greacă, este zeița dragostei, a frumuseții și a armoniei. Energia ei tandră conferă celor doi nativi darul de a aprecia și adora frumusețea din jurul lor. Această influență cosmică îi înzestrează cu un magnetism irezistibil și abilitatea de a atrage și crea relații armonioase. Aceste două zodii devin cu ușurință întruchiparea dragostei divine și a frumuseții.

Cele două zodii care reprezintă reîncarnarea zeiței Venus

Taur

Nativii născuți între 20 aprilie și 20 mai, sub semnul Taurului, sunt recunoscuți pentru natura lor senzuală și legătura puternică cu realitatea fizică. Ei reprezintă grădini pline de frumusețe și prosperitate, unde abundența și pasiunea înfloresc. Cu Venus ca planetă guvernatoare, acești indivizi sunt adesea maeștrii în arta iubirii și fiind adepții conexiunilor emoționale profunde și stabile.

De asemenea, este important de adăugat că Taurii sunt parteneri devotați, care pun mare preț pe loialitatea și se ghidează în viață după un set bine definit de valori spirituale. Demonstrează o sensibilitate și empatie remarcabile, făcându-i pe cei din jur să se simtă în siguranță. Abilitatea lor de a asculta este deosebit de dezvoltată, iar sfaturile pe care le oferă sunt sincere și din inimă.

Taurii sunt semne cu modalitate fixă, ceea ce înseamnă că iau decizii cu ușurință, dar în același timp pot fi încăpățânați și greu de influențat în ceea ce privește compromisurile. Adesea, persoanele care se află cel mai aproape de inima lor au puterea de a influența nativii din zodia Taurului.

Balanță

Indivizii născuți între 23 septembrie și 22 octombrie, sub semnul zodiacal al Balanței, sunt adepții echilibrului și al justiției din toate punctele de vedere. Influența zeiței Venus îi face adesea pe acești nativi să ducă o luptă constantă pentru  armonia în relații și pentru un mediu perfect de iubire și cooperare.

Balanța este un semn care se bucură de frumusețe și își savurează fiecare moment din viața sa. Datorită optimismului și al carismei cu care a fost înzestrată de la naștere, Balanța reușește să ridice moralul celor din jur, iar sfaturile pe care le oferă sunt îmbrăcate în conformitate cu ceea ce ar dori să audă cealaltă persoană.

Această zodie are o mulțime de domenii de interes, de obicei cele artistice. Balanța caută parteneri care să le completeze și să împărtășească aceeași dorință de a trăi într-o lume plină de armonie și iubire. Iubirea lor este asemenea unei opere de artă, mereu în căutarea perfecțiunii și a unei conexiuni emoționale profunde.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: