Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei, testată negativ pentru Covid-19. Care mai este starea actriței

Draga Olteanu Matei, testată negativ pentru Covid-19. Care mai este starea actriței

draga olteanu matei a murit

Draga Olteanu Matei a fost testată negativ pentru Covid-19, după ce, vineri, a fost transferată în comă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, din cauza unei hemoragii digestive. Deși aceasta i-a fost oprită, actrița are încă probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate. În momentul de față se află la secția de Terapie Intensivă și este sedată. 

Draga Olteanu Matei, test negativ pentru Covid 19

Draga Olteanu Matei a fost testată, sâmbătă, pentru coronavirus, așa cum cere procedura, și a primit rezultat negativ. Asta după ce actrița a fost transferată, vineri, în comă, la Iași, din cauza unei hemoragii digestive, informează Digi 24.

Deși i-a fost oprită hemoragia digestivă, Draga Olteanu Matei mai are încă probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate. În momentul de faț, actrița este sedată și se află la secția ATI a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași.

”Pacienta a fost adusă în Urgență de la Spitalul Piatra-Neamț, a suferit o hemoragie digestivă superioarp, cel mai probabil cauza ar fi tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are pentru o afecțiune cardiovasculară. Este vorba și de o pacientă cu afecțiuni cronice, boli cardiovasculare și  endocrine. Este în anestezie terapie intensivă, a fost tratată, sedată, investigată, este stabilizată în acest moment și se fac eforturi ca starea ei să fie stabilizată în continuare”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU Iași.

Draga Olteanu Matei a fos transferată în comă de la Piatra Neamț

Actrița a fost transferată în comă de la Spitalul Judeţean Neamţ. Odată ajunsă la Iași starea ei s-a îmbunătățit.

”Este conştientă. Comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice şi sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă”, a declarat vineri seară, Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD Iaşi.

La Iași, actriței i s-au făcut în primă fază, înainte de a fi transferată la ATI, manevre terapeutice, apoi transfuzie de sânge.

”Starea este una stabilă, după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI. Spitalul Judeţean Neamţ este spital Covid şi în plus a fost transferată pentru endoscopie, eventual endoscopie intervenţională, este internată în Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie, dată fiind competenţa acestei clinic în tratarea acestor urgenţe majore”, a mai spus medicul-şef UPU SMURD Iaşi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: