Redactia.ro
Home » Știri » Dragoș Bucur, infectat cu COVID. Ce se întâmplă cu filmările „Visuri la cheie”

Dragoș Bucur, infectat cu COVID. Ce se întâmplă cu filmările „Visuri la cheie”

GALERIE FOTO (2) Dragoș Bucur, cel care a ridicat zeci de case românilor defavorizați, a vorbit despre boala de care suferă: „Lucrurile o iau razna”

Emisiunea Visuri la cheie, difuzată pe Pro Tv și-a suspendat filmările temporar, după ce prezentatorul Dragoș Bucur a fost depistat cu coronavirus.

Producătorii reality-show-ului au anunțat că toată echipa de producție, dar și arhitecții designerii să intre în autoizolare până la aflarea testelor pentru COVID-19.

Dragoș Bucur e infectat cu COVID. Ce se întâmplă cu filmările „Visuri la cheie”

Filmările pentru emisiunea Visuri la cheie au fost suspendate temporar. Conform Libertatea.ro, prezentatorul Dragoș Bucur a fost confirmat cu coronavirus, motiv pentru care producătorii au decis sistarea filmărilor.

Astfel, toată echipa de producție va fi testată pentru noul coronavirus, iar până la aflarea rezultatelor, aceasta va intra în autoizolare.

Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

Emisiunea „Visuri la Cheie” le redă visurile oamenilor care nu au o situație financiară bună pentru a-și reface casa,iar echipa de producție în frunte cu Dragoș Bucur le reface casele de vis.

Care este starea de sănătatea a prezentatorului tv?

Imediat după ce a fost depistat cu coronavirus, Dragoș Bucur a vorbit pentru Pro Tv, care este starea sa de sănătatea și a familiei sale.

Potrivit acestuia, el și familia sa sunt bine, iar momentan este împreună cu soția și copiii săi. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV, a spus actorul Dragos Bucur.

Emisiuni care și-au sistat filmările din cauza COVID-19

Visuri la cheie nu este singura emisiunea care și-a sistat filmările din cauza coronavirusului. De la începutul pandemiei, mai multe producții din România și-au oprit temporar filmările.

Printre acestea se numără „Te cunosc de undeva”, după ce mai multe vedete care participau la emisiune au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Andrei Stefanescu și Ozana Barabancea, s-au aflat printre vedetele care s-au luptat cu infecția COVID-19.
Totodată și emisiunea unde Nea Mărin este amfitrion a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: