Redactia.ro
Home » Monden » Dragostea învinge! Vedetele care s-au despărțit în decembrie 2022 și s-au împăcat în ianuarie 2023. Surprinși în ipostaze tandre unul cu altul, în club

Dragostea învinge! Vedetele care s-au despărțit în decembrie 2022 și s-au împăcat în ianuarie 2023. Surprinși în ipostaze tandre unul cu altul, în club

GALERIE FOTO (5) Dragostea învinge! Vedetele care s-au despărțit în decembrie 2022 și s-au împăcat în ianuarie 2023. Din nou. Surprinși în ipostaze tandre unul cu altul, în club

Iată cele două vedete care s-au despărțit în decembrie 2022 și s-au împăcat în ianuarie 2023. Deși părea că separarea lor este definitivă, cei doi au fost surprinși când au dansat, au râs și s-au ținut de mână, într-un club, de parcă nimic rău n-ar fi existat cu adevărat între ei vreodată.

Vedetele care s-au despărțit în decembrie 2022 și s-au împăcat în ianuarie 2023. Surprinși în ipostaze tandre unul cu altul, în club

Cristina Cioran și Alex Dobrescu trăiesc o dragoste cu năbădăi! Când se vor, când nu se mai vor și iese scandal, ca mai apoi să se împace din nou și tot așa. În timp ce Cristina Cioran vorbea la un moment dat despre „șantaj, amenințări, minciuni”, plus diferențe mari de opinie, iar el se „săruta timid cu o altă femeie”, iată că cei doi s-au apropiat din nou.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat, se pare. Îmbrăcați amândoi în negru, cei doi au mers într-un club din București, unde au fost fotografiați în ipostazele specifice unor îndrăgostiți. Au dansat mult, alături și de câțiva prieteni, au râs, iar la un moment dat, bărbatul avea să își strângă în brațe iubita și chiar ar fi sărutat-o.

Cancan a publicat în exclusivitate imaginile cu Cioran și Dobrescu.

Foto: Cancan
Foto: Cancan
Foto: Cancan
Foto: Cancan

Cristina Cioran, despre Alex Dobrescu: „Iată ce face! Șantaj, amenințări, minciuni”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu erau, în decembrie 2022, într-un scandal de replici mediatizate.

Cristina Cioran, în mediul online: „Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări… Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin”.

Ulterior, Alex Dobrescu a recaționat la cele declarate de către aceasta, prin intermediul presei:

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine. A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Contactată de jurnaliști, Cristina i-a îndemnat pe toți cititorii să cântărească vorbele bărbatului în comparație cu ale ei.

„Nu am nimic de spus. Noi ne-am despărțit, normal! Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”, a precizat Cristina Cioran pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: