Redactia.ro
Home » Știri » Drama a două femei. Clinica în care au făcut fertilizare în vitro le-a încurcat embrionii

Drama a două femei. Clinica în care au făcut fertilizare în vitro le-a încurcat embrionii

Drama a două femei.

Drama a două femei. Au mers la aceeași clinică pentru a face fertilizare în vitro, iar specialiștii le-au încurcat embrionii. După ce a născut, una dintre femei și-a dat seama că ceva este în neregulă. Ce s-a întâmplat cu copiii?

Drama a două femei. Clinica în care au făcut fertilizare în vitro le-a încurcat embrionii

Drama a două femei. Își doreau foarte mult copii, așa că au mers la o clinică pentru a face fertilizare în vitro. După ce au născut, au rămas șocate! Este drama a două femei din America, care au aflat că medicii au încurcat embrionii. După ce sotia sa născut o fetiță, Alexander Cardinale a știut că ceva s-a întâmplat. După ce a văzut că fetița nu seamănă cu ei, bărbatul a vrut să afle adevărul. „A fost o reacție imediată. A fost un pic ciudat, dar am trecut peste și am tăiat cordonul ombilicall”, a declarat Alexander, care s-a aflat în sala de nașteri alături de soția sa.

Trei luni mai târziu, Alexander și soția sa au aflat că unitatea medicală în care ei au făcut fertilizarea în vitro a transferat din greșeală embrionul unui alt cuplu în uterul lui Daphna, iar celălalt cuplu a primit embrionul lor. Cele două cupluri au crescut vreme de trei luni copilul celorlalți. După ce au aflat cumplitul adevăr, cele două familii au făcut schimb de copii în ianuarie 2020. „Este o întâmplare care ne-a schimbat radical. Îmi este foarte dificil în fiecare zi și va continua să fie așa”, a spus femeia.

Daphne este tristă pentru că a pierdut primele trei luni din viața fiicei sale, dar și pentru că a fost nevoită să se despartă de copilul pe care l-a considerat la său. Alexander și Daphne au dat în judecată clinica de fertilitate din Los Angeles. „Oamenii fac greșeli. Și în cele mai multe industrii acele greșeli sunt relativ inofensive. Pot fi corectate. În cazul clinicilor de fertilitate, acele greșeli pot avea consecințe pe viață. Acest lucru a schimbat profund viețile lui Daphna și Alexander, precum și ale celor doi copii ai lor”, a spus Adam Wolf, avocatul familiei.

Când și-au dat seama de greșeală?

Drama familiei a început după ce Daphne a născut. Alexander a declarat că nou născutul nu semăna absolut deloc cu el și soția sa. „Dacă nu am fi făcut FIV, aș fi pus lipsa asemănării pe genetică. Arată așa cum arată. Nu e mare lucru. Dar pentru că am făcut FIV, mintea mea a început să facă scenarii”, a spus tatăl.

Pentru a nu se mai gândi, Daphen a încercat să-i spună soțului ei că exagerează. Însă prietenii și familia au observat diferența spunând că arată ca si cand ar face parte din altă etnie. Chiar și așa, cei doi s-au îndrăgostit iremediabil de copilul lor. „A fost acea etapă minunată în care toți se cunosc și se iubesc. A intrat în viețile noastre și în inimile noastre”, a spus Daphna.

Potrivit Eva.ro, la scurt timp, un angajat al clinicii i-a sunat și le-a cerut să-i trimită o fotografie cu bebelușul lor. O săptămână mai târziu, Alexander și Daphna au făcut un test ADN, descoperind că nu este copilul lor. „Când am aflat că nu este a mea, am început să o iubesc și mai mult. Poate era un mod în care mă agățam de ea. Îmi era atât de teamă că o s-o pierd, ceea ce s-a și întâmplat”, a declarat mama.

După ce au luat legătura cu ceilalți părinți, Alexander și soția sa au primit o poză cu fetița lor biologică. După ce și-au recuperat copiii, cele două familii păstrează legătura. „Nu există cărți pentru asta. Nu există persoane care să-ți poată da sfaturi. Astfel că am ajuns să fim uniți noi patru și este o binecuvântare că suntem pe aceeași lungime de undă. Am petrecut toate sărbătorile împreună de atunci. Am sărbătorit toate zilele de naștere împreună și ne-am unit familiile”, a spus Alexander.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: