Redactia.ro
Home » Monden » Drama Anei Morodan, despre care puțini știu. Contesa digitală a trecut prin drame mari: „Au murit trei într-o săptămână!”

Drama Anei Morodan, despre care puțini știu. Contesa digitală a trecut prin drame mari: „Au murit trei într-o săptămână!”

Drama Anei Morodan, despre care puțini știu. Contesa digitală a trecut prin drame mari: „Au murit trei într-o săptămână!”

Ana Morodan este una dintre cele mai în vogă femei din România, după ce a intrat în atenția publicului pentru faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a anumitor substanțe. Se pare, însă, că faptele ei au legătură cu trecutul, care nu a fost deloc unul ușor. Contesa digitală a primit multe lovituri de la viață și a trecut prin drame grele de suportat.

Ana Morodan și-a pierdut familia

Ana Morodan este judecată aspru pentru faptele comise zilele trecute, dar se pare că celebra creatoare de conținut se confruntă cu o mulțime de probleme. A avut o viață extrem de grea, în care a primit multe teste grele, pe care le-a depășit cu eforturi emoționale coloase. Cel mai tare a durut-o dispariția familiei sale, pe care a pierdut-o într-un an.

Artista a mărturisit că atât bunicii, cât și părinții ei au părăsit-o în decursul unui an. Primul care a decedat a fost tatăl său, iar tragediile s-au ținut apoi scai de ea.

„Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după’, a mărturisit bloggerița.

Tatăl său a murit în mod neașteptat, după ce i s-a făcut rău și a căzut în baie. Vedeta a spus că nu a fost pregătită pentru așa ceva, mai ales din punct de vedere emoțional. De altfel, nu știa nimic despre datinile de la înmormântări, dar norocul ei a fost că a găsit o firmă de pompe funebre, care a ajutat-o să ducă totul la capăt.

„Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmormântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: «Care e următorul task pe ordinea de zi?»’, a mai spus Ana.

Morodan suferă de depresie și anxietate

Moartea tatălui a marcat-o complet pe Ana Morodan, care a început să ducă o luptă grea cu depresia și anxietatea. A declarat că anul 2018 a fost extrem de greu pentru ea și simțea că nu va mai intra în 2019, dar a găsit puterea să se adune. Deși a refuzat să ia tratamentul necesar la început, s-a lăsat apoi pe mâna medicilor.

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva’

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: