Redactia.ro
Home » Monden » Drama artistei Mirela Petrean: ”Au fost lovituri, după lovituri”

Drama artistei Mirela Petrean: ”Au fost lovituri, după lovituri”

Cântăreața de muzică populară, Mirela Petrean sau ”Privighetoarea Banatului”, cum i se mai spune, ascunde tristeți profunde în sufletul său. A avut parte de multe momente grele în viața sa. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, cum și-a pierdut mama și tatăl, un frate, casa i-a fost jefuită de hoți, iar soțul său a fost la un pas de moarte.

Drama artistei Mirela Petrean! Loviturile primite de la viață

I se mai spune ”Privighetoarea Banatului”, datorită vocii sale frumoase, însă, Mirela Petrean are o viață marcată de greutăți. Acestea au venit una după alta și au adus-o, la un moment dat, într-un punct de depresie. Mirela Petrean a mărturisit cum și-a pierdut părinții, un frate, casa i-a fost jefuită, dar și cum soțul ei a fost la un pas de moarte, informează Spynews.

Îi este greu să-și aducă aminte de tatăl ei, deoarece nu prea a avut ocazia să-l cunoască, mai ales că mama sa s-a despărțit de el când ea nici nu era adusă pe lume. Pe când ea avea doar 9 ani, tatăl său s-a stins din viață, iar mai târziu și-a pierdut și unul dintre cei doi frați.

”Nu pot să vorbesc despre părinţii mei, pe tata aproape că nu l-am cunoscut. Mama s-a despărţit de tatăl meu pe când era însărcinată cu mine. Pe tata l-am cunoscut accidental, din când în când. Când am avut 9 ani tatăl meu a decedat. Am crescut doar cu mama şi cu cei doi fraţi, dintre care unul a murit. Doar pe fratele meu îl mai am”, a spus Mirela Petrean la Acces Direct.

Acces Direct. Drama Mirelei Petrean! Cântăreața și-a pierdut ambii părinți, i-a fost jefuită casa, iar soțul era să moară într-un accident! / VIDEO

Mirela Petrean a mai precizat că tatăl ei a murit din cauza unei comoții cerebrale, iar plecarea acestuia într-o altă lume a marcat-o pe veci, dar mai ales în copilărie. Bunica sa a ajutat-o să fie puternică și să se roage.

”Tatăl meu a făcut o comoție cerebrală. De seara până dimineața a murit. Nu a avut nicio șansă. Am regretat că am i-am simțit tot timpul lipsa tatălui. Mi-a marcat copilăria. Am stat la bunica, a avut ea grijă de noi și ea mi-a legănat cumva copilăria. Ea m-a învățat să mă rog, era o femeie foarte credincioasă și o vedeam seara cum aprindea lumânarea și spunea rugăciuni”, a continuat ea.

Mirela Petrean: ”Mama a fost o eroină”

Artista a mai povestit despre mama sa. A catalogat-o drept o eroină pentru felul cum și-a crescut copiii și apreciază că nu le-a adus un tată vitreg în familie.

”Mergeam pe jos la școală cinci kilometri. Fratele meu Doru a venit la școală la Lugoj și atunci s-a gândit că ar fi bine să vin și eu. Nu știu cum s-a descurcat. Am apreciat că nu ne-a adus un tată vitreg. Și-a sacrificat viața, a fost o eroină”, a mai adăugat vedeta.

Mama Mirelei Petrean a murit de Moș Nicolae

Într-o zi, de Moș Nicolae, în loc de daruri, Mirela Petrean a primit vestea că mama ei a decedat. În acea clipă, cântăreața a început să se simtă extrem de singură. Mai târziu, soțul ei a făcut accident și era să-l piardă și pe acesta și, iar la o săptămână după acest eveniment, hoții au intrat în casa lor și au furat din bunuri.

„Într-o săptămână a făcut comoția asta și de Moș Nicolae s-a dus (n.r. mama). Eu m-am destabilizat. Am simțit că am rămas singură pe lume. După a fost un accident în care soțul meu era să moară, la o săptămână a fost spargerea. Au fost lovituri după lovituri”, a conchis solista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: