Redactia.ro
Home » Monden » Drama Cristinei Spătar! Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Drama Cristinei Spătar! Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscut artiste de la noi din țară, dar dincolo de notorietate ascunde o durere cumplită: aceea că nu poate face copii. Vestea a șocat-o, medicii precizându-i că singura modalitate prin care poate naște este fertilizarea in vitro.

Drama Cristinei Spătar! Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista

În urmă cu mulți ani, medicii i-au descoperit Cristinei Spătar trompele uterine lipite, iar din această cauză nu poate aduce copii pe lume. La recomandarea doctorilor, Cristina Spătar a apelat la fertilizarea in vitro pentru nașterea celor doi copii ai ei cu fostul soț, Alin Ionescu: Aida Maria Ionescu și Albert Ionescu.

”Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc”,a povestit Cristina Spătar la Antena Stars, scrie Spynews.

Cristina Spătar s-a confruntat cu depresia postnatală

Pe lângă probleme de sănătate care nu-i permit să rămână însărcinată, Cristina Spătar s-a mai confruntat și cu depresia postnatală. A apelat astfel la ajutorul psihologilor și la preoți.

„ A fost greu si inainte de a avea copiii si dupa ce i-am avut. Nu i-am facut deloc usor, ci cu tratament, iar dupa ce i-am nascut am facut depresie. Plangeam tot timpul si nu lasam pe nimeni sa ii atinga. Depresia a durat toata perioada in care copiii au avut colici. A durat 3 – 4 luni si am fost la psiholog si la preot. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț. Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o peroană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri”, a mai afirmat Cristina Spătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: