Redactia.ro
Home » Monden » Drama Cristinei Spătar. Tatăl vedetei a decedat. „Înafară de copii nu mai am pe nimeni”

Drama Cristinei Spătar. Tatăl vedetei a decedat. „Înafară de copii nu mai am pe nimeni”

Cristina Spătar, in doliu! Tatal i-a murit

Cristina Spătar nu a avut o viață ușoară, cel puțin nu în ultimii ani. Frumoasa artistă trăiește o dramă cumplită după ce și-a pierdut tatăl. Cristina Spătar a vorbit despre durerea din sufletul ei.

Cristina Spătar, clipe de coșmar

Cristina Spătar traversează o perioadă grea din viața ei, poate cea mai grea. Frumoasa artistă și-a pierdut tatăl și spune că acum înafară de copii nu mai are pe nimeni alături de ea.  Cristina Spătar  a povestit că tatăl ei a suferit de o boală necruțătoare, cancer. Acesta s-a stins din viață și a lăsat un gol în sufletul artistei pe care cu greu cineva vreodată ar putea să îl umple.  Vedeta este dărâmată de ultimul necaz din viața ei,dar este conștientă că trebuie să meargă mai departe deoarece trebuie să fie puternică pentru copiii ei.

Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu (…) Trebuie să merg mai departe, am copii, am responsabilități mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată și trebuie să fac totul să merg mai departe. (…) În ultima perioadă nu mai putea să vorbească deloc, cancerul lui a fost ganglionar, a fost la gât, când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă.„, a povestit Cristina Spătar cu ochii în lacrimi pentru o emisiune televizată.

Vedeta a povestit că la priveghiul tatălui ei îl privea cu admirație și în același timp suferea pe interior. Tatăl ei a fost una dintre cele mai importanteși dragi persoane pentru ea, drept pentru care acum îl plânge cu lacrimi fierbinți.

Tot timpul cât am stat la priveghi mă uitam în sicriul acela și îl ține impecabil și arăta de ziceai că doarme, mă gândeam că doamne, ăsta e cursul nostru. E foarte important ce facem aici pe pământ, eu chiar am făcut numai bine aici în viața mea și mă gândesc probabil la sfârșit când e să plecăm cineva va aprecia că am fost un om bun și cinstit.„, a mai spus Cristina Spătar.

Care a fost ultima conversație a Cristinei Spătar cu tatăl ei

Până în ultima clipă, tatăl Cristinei Spătar i-a purtat de grijă. Artista a povestit că el mereu o întreba daca este bine și dacă s-a împăcat cu fostul ei soț. Ea a povestit că tatăl ei și-ar fi dorit mult ca ea să păstreze legătura cu soțul de dragul copiilor.

Mă întreba mereu dacă mi-e bine și dacă m-am împăcat cu fostul soț, i-am zis că așa ceva nu se va întâmpla niciodată, își dorea să comunicăm pentru copii, dar din păcate nu se poate, așa este.„, a adăugat Cristina Spătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: