Redactia.ro
Home » Monden » Drama cu care se confruntă fiica Irinei Loghin: ”Ne chinuim foarte mult”

Drama cu care se confruntă fiica Irinei Loghin: ”Ne chinuim foarte mult”

Fiica Irinei Loghin, Irinuca Iris Cernea, are 43 de ani și se chinuie să îi aducă pe lume un nepoțel mamei sale. Drept urmare, a apelat la ajutorul medicilor. 

Drama cu care se confruntă fiica Irinei Loghin: ”Ne chinuim foarte mult”

Irinuca Iris Cernea, căsătorită cu Bogdan Barbu de trei ani, își dorește ca în acest an să devină mamă. Drept urmare, a apelat la ajutorul medicilor, pentru un tratament de fertilizare.

”Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, a spus Irina, în luna februarie, la Antena Stars.

Irina Loghin, soacră la 79 de ani

Foto: Nunta fiica Irinei Loghin

Fiica Irinei Loghin își dorește o fetiță, deoarece a crescut numai cu fratele ei, iar surorile mamei sale au născut doar băieți.

”Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin, la Antena Stars, spunând că nașul copilului va fi Fuego.Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, a spus ea, la Antena Stars, scrie playtech.ro

Irinuca, aceeași problemă cu a mamei sale, Irina Loghin

În trecut, cu greu a dat naștere și Irina Loghin fiicei sale, Irinuca și fiului ei,  Ciprian Cernea. A urmat un tratament extrem de neplăcut, ca să poată deveni mamă.

“Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a scris Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: