Redactia.ro
Home » Știri » Drama din sufletul Danei Rogoz. Durerea care încă o macină pe actriță

Drama din sufletul Danei Rogoz. Durerea care încă o macină pe actriță

Dana Rogoz suferă de trombofilie în sarcină. Face injecții zilnic

Deși pare că duce o viață roz, lipsită de griji și trăită în armonie, Dana Rogoz poartă o durere în suflet de mulți ani. Mai exact, moartea tatălui ei, peste care nu a reușit să treacă pe deplin nici acum, după mulți ani.

Dana Rogoz suferă după tatăl ei

Mamă a doi copii, actriță, soție și creator de conținut, Dana Rogoz are și momente care o apasă pe suflet. Moartea tatălui ei este cea care o macină și acum, după mulți ani, a povestit aceasta în cadrul unei emisiuni. La vremea respectivă nu a putut să se gândească prea mult la acest lucru și să îl plângă, pentru că numai ce născuse și trebuia să fie puternică pentru cel mic.

Dana Rogoz a reluat legătura cu tatăl la 18 ani

Dorul este și mai mare de tatăl său cu cât o bună parte din viață, acesta său a fost absent. Ea l-a acuzat și judecat pentru multe lucruri și l-a redescoperit abia la 18 ani, atunci când au început să reia legătura.Însă multe lucruri au rămas nespuse, iar timpul petrecut împreună a fost prea puțin.

„Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a declarat Dana Rogoz, în cadrul unei emisiuni TV.

„Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai declarat  actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: