Redactia.ro
Home » Monden » Drama Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv poartă o mare durere în suflet!

Drama Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv poartă o mare durere în suflet!

GALERIE FOTO (5) Drama Iulianei Tudor.

Drama Iulianei Tudor. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv, dar puțină lume știe drama prin care aceasta trece. Iuliana Tudor a făcut dezvăluiri emoționante despre tristețea din viața ei.

Drama Iulianei Tudor. Prezentatoarea tv poartă o mare durere în suflet!

Drama Iulianei Tudor. Moderează de ani de zile emisiunea „O dată-n viaţă” de la TVR și este apreciată de mii de români. Iuliana Tudor este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Cu toate astea, vedeta trăiește o adevărată dramă. Recent, Iuliana a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. Mama se află de ani de zile țintuită într-un scaun cu rotile. Invitată într-o emisiune TV, Iuliana Tudor a vorbit pentru prima dată despre mama sa.

Vedeta a spus că cea care i-a dat viață s-a îmbolnăvit la trei ani după ce a născut-o pe ea. În urma unei operații la coloană, mama sa a rămas imobilizată în scaunul cu rotile. „Eu aveam 3 ani când mama deja avea probleme de sănătate. A avut o operaţie pe coloană şi a rămas cu o problemă motorie la ambele picioare. A stat vreo doi ani numai prin spitale. Şi azi face recuperare de două ori pe an. Mama m-a trimis la bunica când eram mică. Este o femeie foarte puternică. Am vrut să mă fac medic pentru ea ca să o fac bine. Tatăl meu este şi el un erou”, a povestit Iuliana Tudor cu lacrimi în ochi.

În ciuda problemei de sănătate care nu îi permite să facă tot ceea ce și-ar dori, mama Iulianei Tudor este o femeie puternică și optimistă. Vedeta TVR susține că mama sa este cel mai bun exemplu de tărie. „Mama mea este cel mai puternic om de pe pământ și sunt fericită că am șansa să fiu fiica ei! Şi de mama şi de tata sunt legată în egală măsură. Avem o relație specială. Le datorez enorm și îi iubesc dincolo de cuvinte”, a declarat Iuliana Tudor.

Ce l-a învățat Iuliana pe fiul ei despre pandemie

În această perioadă, copiii sunt foarte curioși în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Radu Andrei Tudor este în clasa a patra și este un copil extrem de curios, iar Iuliana trebuie să-i răspundă la toate întrebările. Aceasta a povestit ce și cum îl învață pe fiul ei despre această situație. „Am văzut foarte mulţi părinţi care, în perioada aceasta, au transmis copiilor fricile lor. Am avut grijă să îi spun copilului meu exact ceea ce trebuie să ştie, dar într-o formă normală. E o situaţie nouă în care trăim, trebuie să avem grijă cu toţii, să respectăm nişte reguli. Dacă se întâmplă ceva, gestionăm situaţia, aşa cum o face toată lumea. Cred însă că pentru copiii noştri e foarte important să avem mesaje care să-i ajute să înțeleagă că din această experiență avem cu toții de învățat câte ceva”, este de părere Iuliana.

De asemenea, Iuliana susține că pune accent pe regulile de igienă, lăsându-l pe Andrei să se bucure de copilărie. „Pe Tudor l-am învăţat să fie atent, i-am explicat că acest virus este contagios şi trebuie să avem grijă să nu-l transmitem mai departe. Noi avem grija aceasta şi ne-am asumat regulile ca pe o rutină zilnică. L-am îndemnat să nu se teamă de ceilalți copii, să se poarte firesc, să se joace în continuare, dar să fie atent”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: